Ford Ranger Wildtrak 2016

Ford Ranger Wildtrak 2016

Ford Ranger Wildtrak 2016 front

Ford Ranger Wildtrak 2016 front

O Franky Zapata, εφευρέτης του Flyboard και ιδρυτής της Zapata Racing, ανακαλύπτει το Ford Ranger Wildtrak 2016.

Ford Ranger Wildtrak 2016 new model

Ford Ranger Wildtrak 2016 new model

Συγχρόνως δε και τη μαγεία της δυνατότητας της κίνησης σε κάθε έδαφος, ακόμη και στην παραλία. Ο Franky εκτελεί απίστευτα ακροβατικά και φιγούρες πάνω από το νερό έχοντας προσεγγίσει την παραλία με το Ford Ranger Wildtrak pickup, το οποίο μεταφέρει και τον εξοπλισμό του.

Το Ford Ranger Wildtrak 2016 διαφοροποιείται με ένα νέο χρώμα αμαξώματος, το Pride Orange, το οποίο συνδυάζεται με άλλα στιλιστικά στοιχεία, όπως ορθογώνιοι προβολείς ομίχλης, σπορ μπάρα στο χώρο φόρτωσης, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και τολμηρά γραφικά στοιχεία Wildtrak.

Ford Ranger Wildtrak 2016 interior

Ford Ranger Wildtrak 2016 interior

Στο εσωτερικό, οι λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα προσθέτουν μία σπορ αίσθηση. Η οριζόντια μπάρα που εκτείνεται από τον οδηγό μέχρι την πόρτα του συνοδηγού τονίζει το πλάτος της καμπίνας και φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων με δίχρωμες ψηφιακές ενδείξεις και την οθόνη αφής 8 ιντσών.

Η μαλακή επιφάνεια πάνω στο ταμπλό με πορτοκαλί ραφή χαρίζει premium αίσθηση στο cockpit, ενώ οι δακτύλιοι γύρω από τους αεραγωγούς φέρουν ένα χαρακτηριστικό σκούρο επιχρωμιωμένο φινίρισμα. Το νέο όχημα διαθέτει επίσης νέα καθίσματα, με ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς οκτώ κατευθύνσεις και γραφιστικά στοιχεία και πορτοκαλί ραφές.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...