Ford BEV, το νέο ηλεκτρικό όχημα της Ford!

Ford BEV, το νέο ηλεκτρικό όχημα της Ford!

Μέσω μιας φωτογραφίας teaser η πασίγνωστη εταιρεία αποκάλυψε το Ford BEV, το νέο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη Mustang.

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητό της αποκάλυψε η Ford. Εμπνευσμένο από τη Mustang, το Ford BEV αναμένεται το 2020 με προβλεπόμενη αυτονομία 480 χιλιομέτρων. Η Ford επενδύει 11 δις δολάρια και έως το 2022 έχει στα πλάνα της την παραγωγή 16 αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων σε μια γκάμα 40 ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών.

Αναφορικά με το νέο ηλεκτρικό Ford BEV το οποίο αποκάλυψε σε teaser φωτογραφία, η ομάδα που ασχολείται με την εξέλιξή του είναι η Ford Team Edison.

Ford BEV: Με την υπογραφή του Ντάρεν Πάλμε και της ομάδας του.

Διευθυντής εξέλιξης σε αυτή είναι ο Ντάρεν Πάλμε ο οποίος μαζί με την ομάδα του υιοθετεί μια νέα προσέγγιση προϊόντων, αναπτύσσει και εξελίσσει τα ηλεκτρικά οχήματα και στόχος του είναι να προσφέρει στους πελάτες το καλύτερο αποτέλεσμα.

«Οι αγοραστές ηλεκτρικών οχημάτων επενδύουν στο μέλλον και η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη, όχι μόνο στο να δημιουργεί αυτοκίνητα που θα αγαπήσουν οι πελάτες, αλλά στο να προσφέρει ένα ολόκληρο οικοσύστημα ηλεκτρικών οχημάτων με αψεγάδιαστη λειτουργία», ήταν τα λόγια του.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...