Ford Fiesta ST-Line σε κόκκινο και μαύρο

Ford Fiesta ST-Line σε κόκκινο και μαύρο

Ford Fiesta ST-Line red edition

Το Ford Fiesta ST-Line διατίθεται σε δύο νέες εκδόσεις, με μαύρες ή κόκκινες ρίγες, αντιθέσεις στους εξωτερικούς καθρέπτες και λεπτομέρειες στους τροχούς.

Ford Fiesta ST-Line black edition

Η Ford επεκτείνει την γκάμα του νέου Ford Fiesta ST-Line, λανσάροντας δύο νέες εκδόσεις, τις Red Edition και Black Edition. Τα μοντέλα υιοθετούν μερικές όμορφες λεπτομέρειες, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και οι αγοραστές θα έχουν να διαλέξουν από μια μεγαλύτερη γκάμα αποχρώσεων για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

Το Fiesta ST-Line Red Edition διατίθεται εξωτερικά σε απόχρωση Race Red και ματ μαύρες ρίγες με μπορντούρα high-gloss black, που εκτείνεται από την οροφή, στο καπό και από εκεί στο εμπρός σπόιλερ. Η έκδοση Black Edition, χρωματίζει το αυτοκίνητο με Panther Black διακοσμημένη με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα.

Ford Fiesta ST-Line black edition details

Αμφότερα τα μοντέλα εξοπλίζονται με μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω τους μέρος, που είναι στην ίδια απόχρωση με το αμάξωμα, οι ζάντες είναι 17 ιντσών, αλουμινίου σε Panther Black με κόκκινη στεφάνη, ενώ οι εκδόσεις πλαισιώνονται από τα μαύρα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, που χωρίζονται από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.

Ford Fiesta ST-Line new edition interior

Εσωτερικά, οι κόκκινες πινελιές εμφανίζονται στα μερικώς δερμάτινα σπορ καθίσματα, στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό. Από εκεί και πέρα, κόκκινες ραφές υπάρχουν στο δερμάτινο τιμόνι, στον λεβιέ, στο κάλυμμα του χειρόφρενου, στα ταπέτα και τις επενδύσεις των θυρών.

Οι εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελίες σε μερικές ευρωπαϊκές αγορές.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...