Ford Focus, με περισσότερους χώρους για τους μαθητές

Ford Focus more space

Ford Focus, με περισσότερους χώρους για τους μαθητές

Ford Focus more space

Ford Focus more space

Το νέο Ford Focus προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο στους μαθητές, οι οποίοι, σύμφωνα με έρευνα, ψηλώνουν περισσότερο το καλοκαίρι λόγω παντελούς άγχους για τα μαθήματά τους…

Ford Focus more space interior

Ford Focus more space interior

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με την πολύ μεγάλη αύξηση ύψους των μαθητών κατά την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς δεν αγχώνονται καθόλου για τα μαθήματά τους.

Στο μέγιστο βαθμό ανάπτυξής τους, μπορούν να ψηλώσουν κατά 16 εκατοστά σε έναν χρόνο, ενώ κατά την περίοδο του καλοκαιριού, μέσα σε περίπου τρεις μήνες, μπορούν να επιστρέψουν δύο εκατοστά ψηλότεροι.

Το νέο Focus από τη μεριά του, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο χώρο για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο, καθώς ο χώρος για τα γόνατά τους, έχει αυξηθεί κατά πέντε εκατοστά συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.

Ford Focus more space 2

Ford Focus more space 2

Οι πίσω επιβάτες έχουν από εκεί και πέρα, επιπλέον χώρο έξι εκατοστών στους ώμους και ένα πιο επίπεδο πάτωμα κάτω από την κεντρική θέση, αυξάνοντας την άνεση του επιβάτη.

Ο Γκλεν Γκουλντ, chief programme engineer του Ford Focus δήλωσε. «Δεν φροντίσαμε απλά να κάνουμε το πίσω κάθισμα του νέου Focus πιο ευρύχωρο, θελήσαμε όλοι οι επιβάτες, μικροί και μεγάλοι, να έχουν βελτιωμένη αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Τα πλαϊνά παράθυρα εκτείνονται τώρα πιο πολύ προς τα πίσω, ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν απεριόριστη ορατότητα και η προαιρετική, πανοραμική οροφή να πλημμυρίζει το εσωτερικό με φως, δημιουργώντας ένα ευάερο περιβάλλον».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...