Gold Award για το BMW Group Hellas

Gold Award για το BMW Group Hellas

Το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) παγκοσμίως για το 2017 κατέκτησε το BMW Group Hellas στα πλαίσια της ετήσιας αξιολόγησης των αποθηκών ανταλλακτικών του BMW Group.

Συγκεκριμένα, 40 αποθήκες του BMW Group Hellas από όλο τον κόσμο αξιολογήθηκαν για την απόδοσή τους βάσει σημαντικών κριτηρίων όπως: συνέπεια στους χρόνους παραδόσεων των ανταλλακτικών, ακρίβεια στη διαχείριση αποθεμάτων, κόστος κύκλου εργασιών και δείκτης αξιολόγησης αποθήκης από τους Επίσημους Εμπόρους.

BMW Group Hellas: 6η θέση Παγκοσμίως

Μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών και πλην της Γερμανίας, η ελληνική εταιρεία πέτυχε την καλύτερη επίδοση σε ακρίβεια στην παράδοση ανταλλακτικών κατακτώντας επίσης την 6η θέση παγκοσμίως στη έρευνα ικανοποίησης WPI (Warehouse Performance Indicator) των Επίσημων Εμπόρων.

Η απονομή των χρυσών μεταλλίων πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο του BMW Group στο Μόναχο, παρουσία του επικεφαλής του τομέα After Sales παγκοσμίως, κ. Erich Ebner von Eschenbach.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...