H Mercedes υποστηρίζει τον ΣΕΓΑΣ στη διοργάνωση του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

H Mercedes υποστηρίζει τον ΣΕΓΑΣ στη διοργάνωση του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

 

Η Mercedes-Benz υποστήριξε τον ΣΕΓΑΣ και την κορυφαία αθλητική διοργάνωση για το 2017, τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Το ανατρεπτικό μήνυμά της ως επίσημου χορηγού είναι το “run more, drive less’.

Πολλαπλή υποστήριξη

Η εταιρεία διέθεσε έναν μεγάλο αριθμό επιβατηγών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που εξυπηρέτησαν τις ανάγκες της διοργάνωσης. Επιπρόσθετα συμμετείχε και η ίδια με την ομάδα των δρομέων της. Η ομάδα αυτή συμμετείχε σε όλα τα αγωνίσματα των 5, 10 & 42 χιλιομέτρων. Συγχρόνως έκανε αισθητή την παρουσία της παροτρύνοντας τον κόσμο να αφήσει τα αυτοκίνητά του και να απολαύσει την πόλη τρέχοντας.

Mercedes-and-SEGAS_Authentic-Marathon-2017-2

Ενίσχυση του Make-A-Wish

Επιπλέον, θέλοντας για ακόμη μία χρονιά να συνδράμει τον Οργανισμό «Make-A-Wish Ελλάδος», προσέφερε σ’ αυτόν ποσό ίσο με το σύνολο του κόστους των συμμετοχών της ομάδας της Mercedes-Benz Ελλάς. Με την ενέργεια αυτή συνέβαλλε και πάλι αποφασιστικά στο να βοηθήσει για την πραγματοποίηση έστω και μίας ευχής ενός παιδιού που πάσχει από κάποια ασθένεια απειλητική για τη ζωή του.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...