H Piaggio στην EICMA 2019

H Piaggio στην EICMA 2019

H Piaggio στην EICMA 2019

H Piaggio στην EICMA 2019

H Piaggio στην EICMA 2019

H Piaggio στην EICMA 2019, με την ιταλική εταιρεία να παρουσιάζει στο Μιλάνο μια σειρά από όμορφες και ανανεωμένες μοτοσικλέτες.

 

Piaggio Beverly

Piaggio Beverly

PIAGGIO MEDLEY

 

Συνδυάζει την ευελιξία μιας αστικής μοτοσικλέτας, την απόδοση ενός ισχυρού μοντέλου και την αποθηκευτική ικανότητα ενός μεγάλου GT scooter. Ο σχεδιασμός έχει επικεντρωθεί στη σπορ εμφάνιση, με επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, στο κέντρο του οποίου υπάρχει ένα κάθετο στοιχείο, που ξεχωρίζει από την τρισδιάστατη κυψελωτή γρίλια. Νέο είναι το τιμόνι, που περιλαμβάνει τη λειτουργία των full LED προβολέων και τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD.

 

Το ντεμπούτο τους στην Piaggio Medley κάνουν οι κινητήρες i-get, χωρητικότητας 125 και 150cc. Αμφότεροι είναι υγρόψυκτοι, 4βάλβιδοι, με ηλεκτρονική ανάφλεξη, αποδίδοντας 11 και 12,1 kW αντίστοιχα. Στον βασικό εξοπλισμό διατίθεται η λειτουργία Start & Stop, το 2κάναλο ABS και η συνδεσιμότητα smartphone. Χάρη στο σύστημα Piaggio MIA είναι εφικτό να συνδεθεί μια συσκευή μέσω Bluetooth, ώστε να γίνεται διαχείριση κλήσεων και φωνητικών εντολών μεταξύ άλλων, χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια του τιμονιού. Η οικογένεια περιλαμβάνει τα μοντέλα Medley και Medley S, με την τελευταία να ξεχωρίζει από τον σπορ χαρακτήρα της, έχοντας στάνταρ το σύστημα Piaggio MIA.

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ PIAGGIO BEVERLY

 

Η γκάμα περιλαμβάνει τις Beverly, Beverly S και την ολοκαίνουργια Beverly Tourer. Οι Piaggio Beverly 300 και 350 διατίθενται σε απόχρωση λευκή pastel και στη ματ Nero Meteora.

 

Piaggio Beverly 300 and 350 S: Οι πιο σπορ εκδόσεις διατίθενται σε αποχρώσεις ματ Blu Nettuno, Verde Laguna και Argento Cometa, σε συνδυασμό με ματ γκρι λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την επιθετικότητα και τον εκμοντερνισμό της.

 

Piaggio Beverly 350 Tourer: Στον βασικό εξοπλισμό έρχεται με σπορ ανεμοθώρακα και αποθηκευτικό χώρο 36 λίτρων. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα διασύνδεσης Piaggio MIA, ενώ από πλευράς αποχρώσεων διατίθεται η Grigio Materia, σε συνδυασμό με μαύρη σέλα και υποβραχιόνια και φινίρισμα Argento Cometa. Ο συνδυασμός ολοκληρώνεται μεταξύ άλλων από τους μαύρους τροχούς.

 

Πηγή: Piaggio


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...