Head-up display στο Ford Focus

Head-up display in Ford Focus

Head-up display στο Ford Focus

Head-up display in Ford Focus

Head-up display in Ford Focus

Τεχνολογία που αναπτύχθηκε στα μαχητικά αεροσκάφη, υιοθετήθηκε από την εταιρεία, που την εγκαινιάζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω της Head-up display στο Ford Focus.

Head-up display in Ford Focus

Head-up display in Ford Focus

Το σύστημα πληροφοριών, επιτρέπει στον οδηγό, ό,τι καιρικές συνθήκες ή δυσκολίες στην ορατότητα συναντήσει, να έχει τα μάτια του επικεντρωμένα στον δρόμο. Το Head-up display της Ford, είναι ειδικά κατασκευασμένο να είναι διακριτό σε κάθε περίπτωση και συγκυρία. Αυτό χάρη σε ένα ρυθμισμένο φίλτρο, που αντανακλά το φως που για παράδειγμα, κάποια πολωτικά γυαλιά ηλίου εξουδετερώνουν την αντανάκλαση και εμφανίζουν τις πληροφορίες, θολές.

Η οθόνη ενισχύει τα φωτεινά κύματα που πάλλονται κάθετα στον δρόμο και η εικόνα φαίνεται καθαρή μέσα από τα πολωτικά γυαλιά. Διαθέτει πολυστρωματική, ανακλαστική επικάλυψη. Αυτό επιτρέπει στους μηχανικούς να ελέγχουν την πόλωση, το χρώμα, τη μετάδοση και την αντανάκλαση του φωτός. Με αυτό τον τρόπο μπορούν και την προσαρμόζουν στις ανάγκες του συστήματος.

Ως εκ τούτου, ήλιος, χιόνι, βροχή ή ομίχλη, δεν θα εμποδίζουν τις πληροφορίες του Head-up display του Focus. Πλέον ο οδηγός δεν θα χρειάζεται να εστιάσει αλλού την προσοχή του, πέραν του δρόμου. Επιπλέον, δεν θα ανησυχεί σε περίπτωση που φορά πολωτικά γυαλιά ηλίου, καθώς οι πληροφορίες στην οθόνη, θα είναι ευδιάκριτες.

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...