Honda και Άντριου Ίργουιν σε κοινή πορεία

Honda και Άντριου Ίργουιν σε κοινή πορεία

Honda και Άντριου Ίργουιν

Honda και Άντριου Ίργουιν

Ο αναβάτης θα αγωνίζεται το 2019 για λογαριασμό της ιαπωνικής εταιρείας αναφορικά με το βρετανικό πρωτάθλημα Superbike.

Honda και Άντριου Ίργουιν 2

Honda και Άντριου Ίργουιν 2

Τα αγωνιστικά της πλάνα ανακοίνωσε για το 2019 η Honda. Συγκεκριμένα, στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike, θα μετάσχει με τον Άντριου Ίργουιν, τη στιγμή που επιστρέφει στο Superstock 1000 με τον Τομ Νιβ. Παράλληλα, στηρίζει τον Γουίλ Λάθροουπ στην κατηγορία Junior Supersport.

Ο Ίργουιν άφησε καλές εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν στα Superbike, καταφέρνοντας να τερματίσει τέταρτος στον τελευταίο αγώνα που έγινε στο Μπραντς Χατς. Τώρα, για το 2019, θα προσπαθήσει, οδηγώντας μια CBR1000RR Fireblade SP2 να επαναλάβει πολλές από τις επιτυχίες του.

Άντριου Ίργουιν, Andrew Irwin

Άντριου Ίργουιν, Andrew Irwin

Όσον αφορά στην επιστροφή της φίρμας στο πρωτάθλημα Superstock 1000, θα έχει στη διάθεσή της τον Νιβ, που θα οδηγεί μια CBR1000RR Fireblade SP2, έχοντας εντυπωσιάσει πρωτύτερα στα Superbike. Το 2014 ήταν δεύτερος στη βαθμολογία και πλέον θέλει να κατακτήσει τον τίτλο το 2019.

Από εκεί και πέρα, η Honda στηρίζει τα νέα ταλέντα του πρωταθλήματος Junior Supersport και θα διαθέσει για του χρόνου στον Λάθροουπ, μια CBR500R. Ο αναβάτης εξασφάλισε προηγουμένως δύο έκτες θέσεις.

Πηγή: Honda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...