Hyundai Palisade

Hyundai Palisade front

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade front

Hyundai Palisade front

Η νοτιοκορεατική εταιρεία παρουσίασε στο Λος Άντζελες τη νέα, κορυφαία ναυαρχίδα της στην κατηγορία των SUV αυτοκινήτων.

Hyundai Palisade back

Hyundai Palisade back

Το κορυφαία της SUV, το Hyundai Palisade, παρουσίασε στο Λος Άντζελες η νοτιοκορεατική εταιρεία. Μπορεί να κινηθεί σε όλα τα εδάφη και παντός καιρού, έχει εμπλουτιστεί με νέα τεχνολογία, ενώ είναι ασφαλές, ευρύχωρο και αποδοτικό.

Hyundai Palisade engine

Palisade engine

Η διαμόρφωσή του μπορεί να χωρέσει στο εσωτερικό του ακόμα και οκτώ επιβάτες. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς υπάρχει τρίτη σειρά καθισμάτων, με τη δεύτερη εξ αυτών να διαχειρίζεται εύκολα χάρη στο σύστημα One-Touch.

Hyundai Palisade interior

Palisade interior

Από πλευράς τεχνολογίας, αυτή είναι πλούσια και διαθέτει οθόνη 10 ιντσών, ασύρματη φόρτιση συσκευών, επτά θύρες USB, θερμαινόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων, σύστημα shift-by-wire και οπές εξαερισμού που εδράζονται στην οροφή.

Hyundai Palisade dashboard

Palisade dashboard

Το Hyundai SmartSense παρέχεται στάνταρ σε κάθε Palisade, το οποίο διαθέτοντας νέο σασί, προσφέρει γενναίους χώρους για τους επιβάτες και εύκολη διαμόρφωση του εσωτερικού.

Πηγή: Hyundai


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...