Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept, με την εταιρεία να παρουσιάζει το συγκεκριμένο SUV στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

 

Hyundai Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept

Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept by Hyundai

Πρόκειται μάλιστα για το έβδομο όχημα με την υπογραφή Sensuous Sportiness, που αφορά τη σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας.

 

Το μοντέλο έχει ματ πράσινη απόχρωση και κινείται από ένα plug-in hybrid σύστημα. Το προφίλ του συνδυάζει ταχύτητα και κίνηση. Το μακρύ καπό και το ύψος της οροφής, μαζί με το μακρύ μεταξόνιο και τους μικρούς πρόβολους, ενισχύουν τον δυναμικό του χαρακτήρα. Οι γεωμετρικές του γωνίες και οι άκρες του, έρχονται σε αντίθεση με τη σιλουέτα και τις μυώδεις του γραμμές.

 

Όλες οι παραμετρικές επιφάνειες συνδέονται είτε με φωτισμό είτε με τον διάκοσμο. Το φως του περιβάλλοντος αντικατοπτρίζει αυτές τις κοίλες και κυρτές γραμμές, δημιουργώντας μια αίσθηση έντασης.

 

Όταν το όχημα είναι σταθμευμένο, οι γρίλιες των εισαγωγών του αέρα εμπρός είναι κλειστές. Όταν κινείται, κάθε μεμονωμένο στοιχείο της γρίλιας κινείται διαμορφώνοντας τη ροή του αέρα στο μοτέρ, τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής και την κατανάλωση.

 

Σχετικά με το προφίλ του αυτοκινήτου, είναι «καθαρό» και ρέον. Οι υπερμεγέθεις τροχοί από αλουμίνιο φιλοξενούν τις – σκούρας απόχρωσης πορτοκαλί – δαγκάνες, ενώ αναφορικά με την οροφή, ένα ειδικό κρύσταλλο με το λογότυπο της Hyundai, την κάνει να ξεχωρίζει. Το Η είναι σε σκούρο χρώμιο και όταν φωτίζεται, διακρίνεται το ανοικτό πράσινο και το σκούρο κόκκινο.

 

Στο πίσω μέρος, πάρα πολλά φωτεινά στοιχεία σβήνουν κατά σειρά, με τελευταίο το λογότυπο της εταιρείας, ενώ η υποδοχή φόρτισης του οχήματος βρίσκεται στο πίσω μέρος από την πλευρά που κάθεται ο συνεπιβάτης. Το ποσοστό της φόρτισης φαίνεται μέσω ενός κύκλου, ο οποίος όταν ολοκληρωθεί, σημαίνει πως η μπαταρία έφτασε στο 100%.

 

Πηγή: Hyundai


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...