Hyundai i40, ανανεωμένο

Hyundai i40, ανανεωμένο

Το μοντέλο της νοτιοκορεατικής εταιρείας είναι πλέον ανανεωμένο καθώς δέχτηκε επιπλέον επεμβάσεις στον σχεδιασμό και στα συστήματα υποβοήθησης.

Hyundai i40 front

Το Hyundai i40 δέχτηκε αρκετές επεμβάσεις και στις δύο εκδοχές αμαξώματος Sedan και Wagon. Οι επεμβάσεις αυτές αφορούν τόσο τον σχεδιασμό όσο και τα συστήματα υποβοήθησης, σε συνδυασμό με την προσθήκη στην γκάμα των κινητήρων, του νέου Smartstream 1,6 λίτρων, που πληροί της προϋποθέσεις Euro 6d Temp.

Το  μοντέλο διακρίνεται για τους μεγάλους χώρους σε καμπίνα και χώρο φόρτωσης, ενώ το ανανεωμένο του design δημιουργεί μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση στο αυτοκίνητο.

Hyundai i40 interior

Η ρέουσα και δυναμική γραμμή του ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το εμπρός τμήμα του, όπου κυριαρχεί η νέα γρίλια, χαρακτηριστική της φίρμας, ενώ ανανέωση υπάρχει και στα συστήματα ασφαλείας.

Το πακέτο περιέχει το αναβαθμισμένο Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), το οποίο βοηθά τον οδηγό να αποφύγει την πρόσθια σύγκρουση.

Hyundai i40 back

Αναφορικά με τις προσθήκες που τονίζουν τον χαρακτήρα του μοντέλου, διαθέσιμοι είναι και οι νέοι τροχοί αλουμινίου, 18 ιντσών, που προσφέρουν μια επιπλέον επιλογή σε αυτόν τον τομέα, σε συνδυασμό με τους 16 και 17 ιντσών που ήδη υπάρχουν.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...