Jaguar E-Pace Chequered Flag

Jaguar E-Pace Chequered Flag front

Jaguar E-Pace Chequered Flag

Jaguar E-Pace Chequered Flag front

Jaguar E-Pace Chequered Flag front

 

Την ειδική έκδοση Jaguar E-Pace Chequered Flag παρουσιάζει η εταιρεία, με το αυτοκίνητο να είναι αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς.

 

Jaguar E-Pace Chequered Flag back

Jaguar E-Pace Chequered Flag back

 

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει στο εξωτερικό της διάφορες σημάνσεις, με τους τροχούς των 19 ιντσών να είναι απόχρωσης Satin Dark Grey. Οι εξωτερικές αποχρώσεις είναι τρεις. Πρόκειται για τις Photon Red (αποκλειστική), Corris Grey και Yulong White. Εντός θαλάμου επιβατών, ξεχωρίζουν οι διακοσμητικές πλάκες της έκδοσης. Επιπλέον, η δερμάτινη απόχρωση Ebony Grained με κόκκινη ραφή, ενισχύει την ποιότητα.

 

Στον βασικό εξοπλισμό, η έκδοση προσφέρει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα 10 ρυθμίσεων. Επιπλέον, πανοραμική οροφή, θερμαινόμενο τιμόνι με σήμανση R-Dynamic, μαύρο επιλογέα σχέσεων από αλουμίνιο, πλαφονιέρα Ebony Morzine και οθόνη TFT 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων.

 

Οι προφυλακτήρες της E-Pace Chequered Flag είναι στην απόχρωση του αμαξώματος, οι απολήξεις διπλές, ενώ τα φωτιστικά σώματα LED σε σχήμα «J», αν και εφόσον έχει επιλεχτεί το πακέτο Black Exterior. Η αυτόματη θύρα φόρτωσης και η είσοδος δίχως κλειδί, ανεβάζουν τα επίπεδα διευκόλυνσης.

 

Jaguar E-Pace Chequered Flag: συνδεσιμότητα

 

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, συμβατά είναι τα Apple CarPlay και Android Auto. Αν το smartphone έρθει σε κοντινή απόσταση με την οθόνη αφής 10 ιντσών, επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιήσει τις αγαπημένες του εφαρμογές με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πορείας.

 

Jaguar E-Pace Chequered Flag detail

E-Pace Chequered Flag detail

 

Jaguar E-Pace Chequered Flag: κινητήρες και τεχνολογία αιχμής

 

Σχετικά με τους κινητήρες, διατίθενται δύο diesel με αυτόματο κιβώτιο και 4κίνηση, απόδοσης 150 και 180 ίππων. Επιπλέον υπάρχουν και άλλοι δύο βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο και 4κίνηση, απόδοσης 200 και 249.

 

Όπως σε όλες τις E-Pace, έτσι και σε αυτή την έκδοση, διατίθεται η τεχνολογία Smart Settings της Jaguar, που χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, γίνονται αυτόματες ρυθμίσεις στο κάθισμα, τον κλιματισμό και τα πολυμέσα, με το σύστημα να μπορεί να αναγνωρίσει το μπρελόκ των κλειδιών ή το Bluetooth από το smartphone του χειριστή.

 

Επίσης, διατίθεται η τεχνολογία Adaptive Dynamics. Κάθε 2ms παρακολουθείται η κίνηση του οχήματος και κάθε 10ms, οι δυνάμεις απόσβεσης, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να «ακούει» τις επιθυμίες του οδηγού και να διαβάζει τις αλλαγές στο οδόστρωμα, προσαρμόζοντας την απόσβεση και αυξάνοντας την άνεση.

 

Τέλος, οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν την E-Pace Chequered Flag, ενώ με το Pet Packs, τα κατοικίδια μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια.

 

Πηγή: Jaguar

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...