Η Jaguar προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης

Jaguar XE SV Project 8

Η Jaguar προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης

Jaguar XE SV Project 8

Jaguar XE SV Project 8

Μέσω της Jaguar XE SV Project 8, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Jaguar XE SV Project 8

Jaguar XE SV Project 8

Οι επισκέπτες στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς η Jaguar τους δίνει τη δυνατότητα με μόλις 199 ευρώ να βρεθούν συνοδηγοί στην XE SV Project 8. Τον Νοέμβριο του 2017, εφοδιαζόμενο με τον 5λιτρο, V8, κινητήρα με υπερσυμπιεστή, ισχύος 600 ίππων, έγινε το γρηγορότερο sedan, ολοκληρώνοντας τον έναν γύρο στα 7:21.23, καταφέρνοντας να «εκτοπίσει» μερικά από τα γρηγορότερα δίπορτα coupe και supercars.

Οι επιβάτες, θα νιώσουν την αδρεναλίνη με ταχύτητες άνω των 250 χ.α.ω., ενώ θα θα δεχτούν και πιέσεις άνω των 1,3g (1,8g για την ακρίβεια) στην 73 στροφών και 20,8 χιλιομέτρων πίστα.

Το αυτοκίνητο επιταχύνει έως τα πρώτα 100 χ.α.ω. σε 3,7δλ. και αναπτύσσει ταχύτητες έως τα 322. Πολλά εξαρτήματά του είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, ενώ τόσο το αεροδυναμικό πακέτο όσο και η ανάρτηση, είναι ρυθμιζόμενα. Μάλιστα, είναι το πρώτο όχημα παραγωγής με μουαγέ σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι ομάδες στη Formula 1.

Η πίστα κλείνει τις πύλες της στα μέσα του Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη ξανά το 2019. Όσοι θέλουν, μπορούν να διαθέσουν 199 ευρώ και να βρεθούν συνοδηγοί (το αυτοκίνητο θα οδηγείται από επαγγελματία οδηγό), αφού κλείσουν θέση μέσω της διεύθυνσης www.Jaguar-experience.de.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...