Lada X-Style

Lada X-Style

Lada X-Style front

Lada X-Style front

Η ρωσική εταιρεία παρουσίασε στη Μόσχα τη νέα οικογένεια αυτοκινήτων, Granta, ενώ αποκάλυψε και το όραμα για το νέο SUV της.

Lada X-Style side

Lada X-Style side

Στη Μόσχα παρουσίασε η Lada τη νέα οικογένεια αυτοκινήτων της, Granta. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται το νέο Lada X-Style, το Vesta Cross, το XRAY Cross και το Vesta Sport.

Ο εκτελεστικός αντιπρόσωπος για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της φίρμας, Γιαν Πτάσεκ, ανέφερε σχετικά. «Σήμερα η Lada έχει έναν τολμηρό και λαμπερό σχεδιασμό. Προσφέρει εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες, αλλά και την καλύτερη ποιότητα και εξοπλισμό, σε προσιτή τιμή. Οι πελάτες μας εκτίμησαν τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τρία τελευταία χρόνια. Μάλιστα σήμερα, η Lada κατέχει μερίδιο αγοράς ρεκόρ – των τελευταίων επτά ετών – της τάξεως του 20%».

Lada X-Style up

Lada X-Style sky look

Από τη μεριά του ο διευθυντής σχεδιασμού της εταιρείας, Στιβ Μάτιν, αναφέρθηκε στο νέο SUV. «Ετοιμάζουμε το μέλλον της Lada. Επιδεικνύουμε τις δυνατότητες ενός μοναδικού, εκφραστικού, τολμηρού και ενεργητικού σχεδιασμού που ενσωματώνεται σε ένα νέο SUV, το οποίο αντλεί έμπνευση από το θρυλικό LADA 4×4».

Lada X-Style dashboard

Lada X-Style dashboard

Τέλος, ο πρόεδρος της PJSC Avtovaz, Ιβ Καρακατσάνις, αναφέρθηκε στη σταθερότητα που παρέχει η Lada καταλήγοντας. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τις μονάδες παραγωγής μας. Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε και να ενσωματώνουμε τις καλύτερες διεθνείς τεχνολογίες και διαδικασίες. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την κοινωνική μας πολιτική. Θα κάνουμε τα πάντα για την Avtovaz, ώστε να είναι στην ίδια ευθεία με τα καλύτερα εργοστάσια της Συμμαχίας σε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: Lada


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...