Η Lamborghini Espada γιόρτασε τα 50 χρόνια της

Η Lamborghini Espada γιόρτασε τα 50 χρόνια της

Lamborghini Espada

Μια ξεχωριστή διαδρομή στο Λονδίνο για το αυτοκίνητο του Ιταλού κατασκευαστή, το οποίο συμπλήρωσε 50 χρόνια από την παρουσίασή του.

Lamborghini Espada 50 years

Μια μοναδική περιοδεία έκανε μια Lamborghini Espada του 1976, που εκτίθεται στο μουσείο της εταιρείας στη Σαντ Αγκάτα. Το αυτοκίνητο μετέβη στο Λονδίνο και εκεί ξετυλίχτηκε μια όμορφη ιστορία που έφερε στο νου διάφορες στιγμές της παγκόσμιας αυτοκίνησης και μουσικής σκηνής παράλληλα.

Η πρώτη στάση του μοντέλου ήταν στη Βασιλική Λέσχη Αυτοκινήτου (Royal Automobile Club-RAC) στο Λονδίνο, στο Πολ Μολ. Εγκαινιάστηκε το 1897 και θεωρείται η κοιτίδα της αγγλικής αυτοκίνησης.

Lamborghini Espada 50th anniversary

Εκεί παρατέθηκε δείπνο από τη RAC σε όλους τους καλεσμένους, με την Espada να φωτογραφίζεται στην περίφημη ροτόντα του κτιρίου, έναν χώρο στον οποίο έχουν βρεθεί και άλλα σπουδαία οχήματα.

Από το Πολ Μολ, η Espada μετέβη στην περίφημη Άμπεϊ Ρόουντ, εκεί όπου στο Νο.3, τον Αύγουστο, 50 χρόνια πριν, οι Beatles ηχογράφησαν το «Hey Jude», στα στούντιο της οδού. Μια συμβολική τοποθεσία του Λονδίνου, που προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο.

Lamborghini Espada 50 years anniversary

Μάλιστα, προκειμένου να γιορταστούν με τον καλύτερο τρόπο τα 50 χρόνια της Espada, το αυτοκίνητο φωτογραφήθηκε έξω ακριβώς από το στούντιο, προκειμένου να συσχετιστεί υπό μια έννοια με το εξώφυλλο του άλμπουμ του συγκροτήματος, «Abbey Road».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...