Lexus LC convertible

Lexus LC convertible

Lexus LC convertible

Lexus LC convertible

Lexus LC convertible

 

Lexus LC convertible, με τα «αποκαλυπτήρια» να γίνονται στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood και το μοντέλο να παίρνει τον δρόμο της παραγωγής στο άμεσο μέλλον.

 

Lexus LC convertible

LC convertible

Μία από τις φίρμες που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood ήταν και η Lexus. Που όπως έδειξε, εμπλουτίζει την γκάμα της σειράς LC, με την «παρουσίαση» του πρωτοτύπου LC convertible.

 

Το LC ξεχώρισε από τον σχεδιασμό, την πολυτέλεια και την απόδοσή του. Η πρώτη εμφάνιση της cabrio εκδοχής είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι Βορείου Αμερικής τον Ιανουάριο, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής φίλων της αυτοκίνησης και ειδικών. Μάλιστα, όπως το LC, έτσι και το LC convertible τιμήθηκε με το βραβείο EyesOn Design.

 

Μακρύ, χαμηλό και «καθαρό», το πρωτότυπο μοιράζεται τις αθλητικές διαστάσεις του coupe, αλλά έχει δική του αποκλειστική ταυτότητα. Οι μεγάλοι του τροχοί και οι μικροί πρόβολοι δίνουν τον τόνο για τις επιδόσεις και την οδηγική του συμπεριφορά.

 

Πηγή: Lexus


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...