Maserati: Και με μικρό SUV

Maserati: Και με μικρό SUV

Σύμφωνα με το έγκυρο μέσο Automotive News, ο Sergio Marchionne, επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler, επιβεβαίωσε την ένταξη στα μελλοντικά σχέδια για τη Maserati, την κατασκευή ενός μικρού SUV.

Kubang?

Το SUV αυτό, που φημολογείται ότι μπορεί να φέρει και το όνομα του πρωτότυπου του Levante, Kubang, δεν θα είναι απλά λίγο μικρότερο από το Levante, αλλά ουσιαστικά δύο νούμερα μικρότερο. Δεν θα εντάσσεται δηλαδή στον ανταγωνισμό προτάσεων όπως η Porsche Macan, αλλά ακόμη πιο χαμηλά, στο επίπεδο της Alfa Stelvio, της BMW X3 και του Audi Q5.

H στρατηγική αυτή αποσκοπεί στην επίτευξη του στόχου για συνολικές πωλήσεις της μάρκας της τάξης των 75.000 οχημάτων περίπου τον χρόνο.

Μόνο η ένταξη της Levante στη γκάμα των μοντέλων της Maserati έφερε αύξηση από 23.900 σε 35.000 περίπου αντίτυπα το χρόνο. H ίδια η Maserati διατείνεται ότι το μοντέλο θα ξεκινήσει να παράγεται μέσα στο 2020, οι προετοιμασίες όμως δείχνουν ιδιαίτερα εντατικές και σε πιο τελικό στάδιο. Πιο συγκεκριμένα στοιχεία του αυτοκινήτου φέρεται να έχουν ήδη διαρρεύσει από εταιρεία που έχει αναλάβει κομμάτι της προώθησής του.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...