McLaren Grand Tourer

McLaren Grand Tourer

McLaren Grand Tourer

McLaren Grand Tourer

 

Η βρετανική εταιρεία αποκάλυψε την πρόθεσή της να παρουσιάσει στο μέλλον ένα McLaren Grand Tourer, του οποίου δεν έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

 

McLaren Grand Tourer

McLaren Grand Tourer

 

Το 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης επέλεξε η McLaren, μέσω του CEO, Μάικ Φλιούιτ προκειμένου να αποκαλύψει πως στα πλάνα της, είναι η παρουσίαση ενός νέου Grand Tourer. Αυτό θα είναι το τέταρτο μοντέλο της, το οποίο θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο του Track25 Business Plan.

 

«Η τέταρτη McLaren που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του επιχειρηματικού πλάνου Track25, θα είναι ένα Grand Tourer. Θα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης με την ικανότητα διέλευσης μεγάλων αποστάσεων. Όλα αυτά, σε ένα πανέμορφο ελαφρύ αμάξωμα. Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια.  Θα προσφέρει επίσης την άνεση και τους χώρους που αναμένονται από ένα Grand Tourer. Αλλά με ένα επίπεδο ευελιξίας που δεν έχει υπάρξει ποτέ σε αυτή την κατηγορία. Επιπλέον, θα είναι το ελαφρύτερο Grand Tourer και ένα από τα γρηγορότερα. Επιπλέον, θα είναι το μόνο Grand Tourer που θα μοιράζεται το DNA του με την ταχύτητα της McLaren Speedtail», ήταν τα λόγια του Φλιούιτ.

 

McLaren Grand Tourer: χωρίς πολλές λεπτομέρειες επί αυτού…

 

Ούτε το όνομα ούτε ο σχεδιασμός του οχήματος έγιναν γνωστά. Ωστόσο διέρρευσε μια φωτογραφία του, που το δείχνει καλυπτόμενο με φιλμ καμουφλάζ. Ο Φλιούιτ επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο θα είναι όμορφο, κομψό και δυναμικό. Επίσης θα διατηρήσει στο έπακρον τη φιλοσοφία σχεδιασμού της McLaren. Το εσωτερικό θα παρέχει χώρους και θα συνδυάζεται με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας υλικά. Δεν θα υιοθετεί κανένα τμήμα, ιδέα ή εξάρτημα από άλλο αυτοκίνητο της φίρμας, κάτι που σημαίνει πως θα έχει τη δική του υπογραφή.

 

Πηγή: McLaren


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...