Michelin Εγγύηση Plus

Michelin Εγγύηση Plus

Michelin Εγγύηση Plus

Michelin Εγγύηση Plus

Michelin Εγγύηση Plus

Η Michelin παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών, με στόχο να προσφέρει σιγουριά στους οδηγούς.

Michelin Εγγύηση Plus

Michelin Εγγύηση Plus

Το πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών «Michelin Εγγύηση Plus» παρουσίασε η εταιρεία, που στόχο έχει να προσφέρει σιγουριά στους οδηγούς.

Το πρόγραμμα αφορά όλα τα ελαστικά Michelin για επιβατικά και 4×4 οχήματα χρήσης σε δρόμο. Η εγγύηση καλύπτει τα πρώτα 20.000 χιλιόμετρα ή τους πρώτους 12 μήνες από την αγορά τους.

Το πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Η εγγύηση ισχύει για τα ελαστικά που θα αγοραστούν από αυτά.

Με την αγορά τεσσάρων ελαστικών, το πρόγραμμα καλύπτει την αντικατάσταση έως και δύο εξ αυτών για ζημιές που προέρχονται από το ίδιο συμβάν και δεν επιδέχονται επιδιόρθωσης.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι καταναλωτές, είναι, σε διάστημα έως και 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών, να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο Πρόγραμμα στη σελίδα της εταιρείας. Από εκεί και έπειτα, οφείλουν να κρατήσουν την απόδειξη, αλλά και τα υπόλοιπα έντυπα που θα παραλάβουν από το κατάστημα.

Πηγή: Michelin


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...