MINI 60 Years Lifestyle Collection

MINI 60 Years Lifestyle Collection (1)

MINI 60 Years Lifestyle Collection

MINI 60 Years Lifestyle Collection (1)

MINI 60 Years Lifestyle Collection (1)

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection, με τη Βρετανική εταιρία να συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της διασκεδαστικής οδήγησης.

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection (2)

MINI 60 Years Lifestyle Collection (2)

 

Στη φετινή επετειακή χρονιά της, η MINI αναπολεί έξι δεκαετίες έμπνευσης. Για αυτό παρουσιάζει 50 προϊόντα υψηλής αισθητικής με το χαρακτηριστικό στυλ της θρυλικής μάρκας.

 

Αξιοσημείωτη ιστορία, διαχρονική γοητεία και μοναδικά, πρωτοποριακά προϊόντα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πολυτελή μάρκα MINI.

 

Εμπνευσμένη από το αγωνιστικό παρελθόν της μάρκας, η MINI 60 Years Lifestyle Collection προσφέρει μία νέα σειρά ειδών ένδυσης για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Το T-Shirt με Ρίγες MINI Stripe T – Shirt κυκλοφορεί στην εμβληματική απόχρωση British Green για γυναίκες και Black για άνδρες. Στις ανισομεγέθεις ρίγες ξεχωρίζει μία μοντέρνα κοραλλί απόχρωση (Coral) (που λανσαρίστηκε στην MINI Lifestyle Collection 2018 – 2020) και μία ζωηρή λεμονί (Lemon). Με στάμπες κλασικών Mini στα MINI Car Print T – Shirt και ένα μοτίβο με δάφνινο στεφάνι στο MINI Vintage Logo T – Shirt (που διατίθεται επίσης και για παιδιά), η Συλλογή προσφέρει αυθεντικά σύμβολα διασκεδαστικής οδήγησης – για το δρόμο ή την πίστα.

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection (3)

MINI 60 Years Lifestyle Collection (3)

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection.: αξεσουάρ – απόλυτα cool και περιζήτητα.

 

Η Κανάτα για Παγωμένο Τσάι και τα Θερμός για Παγωμένο Τσάι σερβίρουν δροσιστικά αναψυκτικά στον αφόρητο καύσωνα. Η Κανάτα και τα Θερμός διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις: Black (Μαύρο), Coral (Κοραλλί) και Green (Πράσινο). Το MINI Beach Tennis Set, που εκτός από ρακέτες περιλαμβάνει και μπαλάκια σε φωτεινό κοραλλί, προσφέρει διασκέδαση, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πάθος που εξελίσσεται από γενιά σε γενιά: το κοινό στοιχείο ενός MINI και μιας Μπάλας Ποδοσφαίρου MINI Football είναι ή αίσθηση ότι και τα δύο βρίσκουν το στόχο τους με στυλ.

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection: 60 χρόνια στο δρόμο – είδη αποσκευών.

 

Ο σάκος θεωρείται το απόλυτο κλασικό αξεσουάρ, πόσο μάλλον με ριγέ εμφάνιση όπως η έκδοση MINI Striped Duffle Bag. Το εντυπωσιακό μοτίβο με τις αντίθετες ρίγες, που αποτυπώνεται και στη Ριγέ Τσάντα για Ψώνια MINI Striped Shopper και στη μοντέρνα Ριγέ Τσάντα με Ιμάντα MINI Striped Belt Bag, επιβεβαιώνει τη γοητεία ενός ρετρό σχεδίου. Βαλίτσες με ροδάκια (τρόλεϊ) και άλλα αξεσουάρ ολοκληρώνουν τη γκάμα αποσκευών στη νέα Συλλογή.

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection (4)

MINI 60 Years Lifestyle Collection (4)

 

MINI 60 Years Lifestyle Collection: 60 χρόνια παιχνίδι – προϊόντα για παιδιά.

 

Η βέλτιστη αξιοποίηση χώρου αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας MINI. Το κουτί MINI Striped Toybox διαθέτει άφθονο χώρο για τη φύλαξη των αγαπημένων παιχνιδιών των παιδιών. Επιπλέον, ένα παιχνίδι που έχει γράψει ιστορία τιμά την επέτειο των 60 Χρόνων MINI: πρόκειται για το MINI Striped Yo – Yo. Όπως και το Κουτί Παιχνιδιών και πολλά ακόμα αξεσουάρ της σειράς, φέρει τις αναγνωρίσιμες ρίγες που εδώ συγχωνεύονται ομοκεντρικά σε έναν κύκλο. Ένα από τα αναμφισβήτητα πιο δημοφιλή αξεσουάρ της Συλλογής είναι το MINI Bulldog 2.0. Το αξιαγάπητο σκυλάκι είναι πιστός σύντροφος σε μεγάλες και μικρές περιπέτειες. Το Βρεφικό Σετ Δώρου MINI Striped Baby Gift Set, που περιλαμβάνει πέντε ζευγάρια κάλτσες με διαφορετικό σχέδιο και ένα ριγέ σκουφάκι, αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή πρόταση δώρου για νέους γονείς.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...