Mini Cooper SE

Mini Cooper SE

Mini Cooper SE

Mini Cooper SE

Mini Cooper SE

 

Το Mini Cooper SE θα αρχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Οξφόρδης από τον Νοέμβριο του 2019 και βασίζεται στην 3θυρη έκδοση του μοντέλου.

 

Mini Cooper SE

Cooper SE

Προκειμένου να αναδείξει τις ικανότητές του, το όχημα εκτέλεσε χρέη ρυμουλκού αεροσκάφους. Αυτό συνέβη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το ηλεκτρικό Mini ρυμούλκησε ένα εμπορευματικό Boeing 777F βάρους 150 τόνων.

 

Το διαφημιστικό σποτ διάρκειας 45δλ. παρουσιάζει το Cooper SE ως «muscle car». Μάλιστα έλκει το σημαντικά μεγαλύτερο και βαρύτερο φορτηγό αεροσκάφος στην πίστα του αεροδρομίου.

 

Αξίζει να αναφερθεί από εκεί και πέρα, πως τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκτυλίχτηκε μια σκηνή στο πλαίσιο του project BMW Vision iNEXT World Flight. Σε αυτό, η Lufthansa Cargo και το BMW Group μετέτρεψαν το πιο αποδοτικό cargo αεροσκάφος της κατηγορίας του σε μία αποκλειστική, αξιόπλοη πλατφόρμα παρουσίασης του BMW Vision iNEXT.

 

 

Πηγή: BMW Group


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...