Morris JE

Morris JE

Morris JE

Morris JE

Morris JE

Η Morris Commercial θα αποκαλύψει σύντομα το Morris JE, το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία ιόντων λιθίου, που αφορά εμπορικούς στόλους.

 

Morris JE

Morris JE

Το όχημα ξεχωρίζει από το στιλ, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητά του. Είναι ελαφρύ, με μεγάλη αυτονομία. Μάλιστα είναι το πλέον κατάλληλο όχημα για εμπορικούς στόλους. Το πλήρως ανθρακονημάτινο αμάξωμά του εξοικονομεί βάρος. Αυτό το στοιχείο το κάνει ένα από τα ελαφρότερα LCV της αγοράς, με μεγάλη αναλογία ισχύος/βάρους.

 

Το JE δανείζεται μερικά στοιχεία από το πρώτο μοντέλο, το Morris J. Ωστόσο είναι εκμοντερισμένο, με όμορφο σχεδιασμό και τεχνολογίες αιχμής. Και φυσικά, το όχημα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, λόγω της ηλεκτρικής του φύσης.

 

Το αυτοκίνητο δεν αποτελεί ρέπλικα του 70χρονου οχήματος, αλλά εξακολουθεί να έχει το DNA του.

 

Ο Δρ. Κου Λι, CEO και ιδρυτής της Morris Commercial, είπε. «Είμαι πολύ ευτυχής που φτάνουμε σε αυτό το στάδιο μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και είμαι πολύ υπερήφανος για το τι έχει επιτύχει ολόκληρη η ομάδα της Morris και οι προμηθευτές της. Το πρωτότυπο έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές και στα τέλη του 2019 αποτελεί ένα καλό συμπέρασμα στην πρώτη φάση του έργου. Έχουμε ακόμα λίγο δρόμο για να φέρουμε το έργο σε πλήρη παραγωγή, αλλά έχουμε την ομάδα και το προϊόν για να τα καταφέρουμε με τεράστια επιτυχία. Ως επιχείρηση είμαστε αφοσιωμένοι στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ακολουθούμε μια νέα προσέγγιση στην παραγωγή ελκυστικών, πλήρως ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το JE στο κοινό αυτό το φθινόπωρο».

 

Πηγή: Morris Commercial


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...