Movistar Yamaha, δύο θέσεις στην πρώτη δεκάδα στο Άραγκον

Movistar Yamaha Aragon 1

Movistar Yamaha, δύο θέσεις στην πρώτη δεκάδα στο Άραγκον

Movistar Yamaha Aragon 1

Movistar Yamaha Aragon 1

Πραγματοποιώντας έναν καλό αγώνα, Βαλεντίνο Ρόσι και Μάβερικ Βινιάλες της Movistar Yamaha  κατάφεραν να βρεθούν μέσα στους δέκα πρώτους στον αγώνα του Άραγκον.

Movistar Yamaha Aragon 2

Movistar Yamaha Aragon 2

Δύο θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα εξασφάλισαν στον αγώνα του Άραγκον οι δύο οδηγοί της Movistar Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι και Μάβερικ Βινιάλες. Ο πρώτος, έκανε καλή εκκίνηση από τη 17η θέση και αποφεύγοντας επαφές, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο 12ος.

Εν συνεχεία, κατάφερε να περάσει τον Τακαάκι Νακαγκάμι και δύο γύρους αργότερα, προσπέρασε άλλους δύο.

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε μια μοναχική πορεία για τον Ιταλό, αλλά σύντομα βρέθηκε ένατος, πίσω από τον Μίλερ. Δύο γύρους πριν το τέλος, τον πέρασε και είδε την καρό σημαία του τερματισμού.

Movistar Yamaha Aragon 3

Movistar Yamaha Aragon 3

Movistar Yamaha: πάλεψε ο Βινιάλες

Ο Βινιάλες από την πλευρά του, έπεσε από τη 14η, στη 19η θέση στην εκκίνηση, αλλά μετά από 1-2 γύρους, βρήκε τον ρυθμό του. Μετά τις εγκαταλείψεις των Άλβαρο Μπαουτίστα και Κράτσλοου, μονομάχησε με τον Χαφίζ Σιαρίν και περνώντας τον, μπήκε στο γκρουπ αυτών που πάλευαν για τη 10η θέση.

Πέρασε τους Ζαρκό και Φράνκο Μορμπιντέλι για τη 12η θέση και δέκα γύρους πριν το τέλος, άφησε πίσω του τους Νακαγκάμι και Μπράντλεϊ Σμιθ, φτάνοντας τη 10η. Εκεί, είδε μπροστά του τον Ρόσι να βρίσκεται 6δλ. μακριά, πίεσε, αλλά εν τέλει δεν μπόρεσε να κερδίσει κάποια θέση.

Movistar Yamaha: τρίτος ο Ρόσι, πέμπτος ο Βινιάλες στη βαθμολογία των οδηγών

Με αυτά τα αποτελέσματα, ο Ρόσι είναι τρίτος, 87 πόντους μακριά από την κορυφή και 15 από τη δεύτερη θέση. Από την πλευρά του, ο Βινιάλες ισοφάρισε τους πόντους του Λορένθο, αλλά είναι πέμπτος. Αναφορικά με τη Yamaha, αυτη βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών μετά τον αγώνα στο Άραγκον. Όσον αφορά στη Movistar Yamaha MotoGP Team, είναι επίσης τρίτη στη βαθμολογία των ομάδων, έχοντας απόσταση από την κορυφή, 44 πόντων.

Επόμενος αγώνας, στις 5-7 Οκτωβρίου στην Ταϊλάνδη.

Πηγή: Yamaha


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...