Aston Martin Valhalla, το νέο supercar

Aston Martin Valhalla, το νέο supercar

Aston Martin Valhalla 003

Aston Martin Valhalla αναμένεται να ονομάζεται το τρίτο supercar της εταιρείας, το οποίο το γνωρίσαμε πρόσφατα ως concept και με την κωδική ονομασία 003.

Aston Martin Valhalla 003

Το 003 είναι το τρίτο supercar της Aston Martin και το οποίο ακολουθεί τον δρόμο των Valkyrie και Valkyrie AMR Pro. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει βαθιά στις ρίζες του το DNA της εταιρείας, αφού θα κατασκευαστεί από ελαφρύ υλικό και θα εφοδιάζεται με έναν υβριδικό κινητήρα βενζίνης.

Τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα που θα παράγουν υψηλά επίπεδα κάθετης δύναμης και η ενεργή ανάρτηση που θα προσφέρει ακρίβεια και έλεγχο, την κάνουν να ξεχωρίζει τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα.

Δεν θα προσφέρει, όμως, μόνο αυτά, αλλά και χώρους για τις αποσκευές, παρέχοντας κι άλλα στον οδηγό, ο οποίος μπορεί να επιλέξει αν το τιμόνι θα είναι δεξιά ή αριστερά.

Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη στις 500 μονάδες και τα πρώτα οχήματα θα φτάσουν στην αγορά στα τέλη του 2021.

To τελικό όνομά του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, παρόλα αυτά η εταιρεία καταχώρησε πρόσφατα το Valhalla, το οποίο αναμένεται να είναι και το όνομά του.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...