Νέα BMW R1200 GS autonome

BMW R1200 GS autonome 1

Νέα BMW R1200 GS autonome

BMW R1200 GS autonome 1

BMW R1200 GS autonome 1

Η BMW παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες τη νέα R1200 GS autonome. Πρόκειται για την πρώτη αυτόνομη μοτοσικλέτα της γερμανικής εταιρείας.  

BMW R1200 GS autonome 2

BMW R1200 GS autonome 2

Στην αποκάλυψη της πρώτης αυτόνομης μοτοσικλέτας της, προχώρησε στη Νότια Γαλλία, πριν από μερικές ημέρες η BMW. Το μοντέλο είναι μία R 1200 GS, η οποία ξεκινά, αναπτύσσει ταχύτητα, φρενάρει και σταματά, αυτόνομα.

Με αυτή την καινοτομία, η BMW  δεν παρουσιάζει μια εντελώς ανεξάρτητη μοτοσικλέτα. Τουναντίον, μάλιστα, καθώς η παραπάνω τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμεύσει στη χρήση, εξέλιξη και ανάπτυξη διάφορων συστημάτων και λειτουργιών. Όλα αυτά που θα κάνουν τη ζωή του αναβάτη πιο ασφαλή και άνετη, όταν πλησιάζει σε διασταυρώσεις και στρίβει σε αυτές ή όταν φρενάρει απότομα.

BMW R1200 GS autonome 3

BMW R1200 GS autonome 3

BMW R1200 GS autonome: με το βλέμμα στην ασφάλεια.

Πέραν της καινοτόμου τεχνολογίας, η BMW παρουσίασε επίσης και διάφορα άλλα projects, που έχουν στόχο τη συλλογή πληροφοριών και συμπερασμάτων για τον έγκαιρο εντοπισμό επικίνδυνων καταστάσεων.

Οι προβολείς είναι ισχυροί και μερικοί λέιζερ, ενώ το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο μέσω 3D εκτύπωσης, όπως και ένα πίσω ψαλίδι. Μαζί με τους τροχούς, είναι από ανθεκτικό ανθρακόνημα και φαίνεται πως η ψηφιοποίηση θα αλλάξει το μέλλον των μοτοσικλετών, καθώς η BMW Motorrad και η BMW Automobile συνεργάζονται στενά για τη χρήση ανθρακονήματος, το οποίο προσφέρει πολλά οφέλη.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...