BMW 3 με M Performance Parts

BMW 3 με M Performance Parts

BMW 3 M Performance

Μια σειρά υλικών και εξαρτημάτων που κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή, σπορ και δυναμική τη νέα BMW 3, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος του νέου μοντέλου Sedan της γερμανικής εταιρείας.

BMW 3 M Performance back

Κατά το λανσάρισμα της νέας BMW 3 Sedan, έγινε και η παρουσίαση μιας μεγάλης γκάμας M Performance Parts, στο πλαίσιο αναβάθμισης της στιλιστικής οπτικής του μοντέλου. Προσδίδουν στο νέο όχημα μια δυναμική, σπορ και πολυτελή αίσθηση, συνδυαζόμενα φυσικά με τον σχεδιασμό του.

Εξωτερικό στιλ και βελτίωση της αεροδυναμικής

Δέκα είναι συνολικά τα στοιχεία των M Performance Parts που προορίζονται για τη νέα BMW 3. Υπάρχει φινίρισμα high-gloss black ή ανθρακονημάτινη δομή, τα οποία τονίζουν τη σπορ προσωπικότητα του μοντέλου, ενώ παράλληλα έχουν και λειτουργικό χαρακτήρα. Όπως για παράδειγμα, ο εμπρός διαχωριστής ροής αέρα ή το πιο σπορ M Performance Front Splitter Pro, η αεροτομή πίσω και ο διαχύτης (σε carbon, black high-gloss ή black matt), βελτιστοποιούν τη ροή του αέρα γύρω από το όχημα. Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών είναι από ανθρακόνημα, ενώ η σπορ αίσθηση του μοντέλου, τονίζεται περαιτέρω από τα αυτοκόλλητα που καλύπτουν το μαρσπιέ και περιέχουν το λογότυπο M Performance. Τα πίσω φωτιστικά σώματα σε γκρι απόχρωση, ενώ μαζί με τις απολήξεις, δημιουργούν μια πιο επιθετική στάση.

BMW 3 M Performance front dynamic style

Σύστημα πέδησης και ζάντες

Το σύστημα αναγνωρίζεται από τις κόκκινες δαγκάνες που προσφέρουν στη νέα BMW 3 πιο αποτελεσματική επιβράδυνση. Σε σχέση με τα στάνταρ φρένα, οι δίσκοι 18 ιντσών είναι μεγαλύτεροι, διάτρητοι, χαρακτοί και ελαφριοί. Έχουν υψηλότερη ανθεκτικότητα και παραμένουν σταθεροί σε οποιαδήποτε κατάσταση, ενώ οι δαγκάνες από αλουμίνιο, εξοικονομούν βάρος.

Αναφορικά με τις ζάντες, διατίθενται σε τέσσερα σχέδια και δύο διαστάσεις. Οι 18άρες M Performance σε matt black σε σχέδιο διπλών ακτίνων 796M είναι κατάλληλες για χειμώνα και καλοκαίρι, ενώ στη διάσταση των 20 ιντσών, υπάρχουν οι οι σφυρήλατες, δίχρωμες M Performance σε σχέδιο cross-spoke 794 M (jet black, γυαλιστερές) και οι σφυρήλατες 20 ιντσών M Performance σε σχέδιο Y-spoke 795 M. Οι τελευταίες είναι είτε δίχρωμες (ferric grey matt, gloss lathed) είτε black matt.

Για αποθήκευση και μεταφορά των τροχών, διατίθενται και τσάντες ελαστικών M Performance.

BMW 3 M Performance brake calipers

Οπτικά και απτικά στοιχεία στην καμπίνα

Η αγωνιστική και σπορ αίσθηση είναι ορατή και στο εσωτερικό της BMW 3, καθώς το τιμόνι διαθέτει ευδιάκριτες περιοχές λαβής και υποδοχές για τους αντίχειρες, κόκκινο σημείο για την ευθεία και ασημένια/γκρι χειροποίητη διπλή διασταυρούμενη ραφή. Τα paddles είναι από ανθρακόνημα για τα μοντέλα με το κιβώτιο Steptronic, όπως επίσης το πάνελ με ύφασμα Alcantara και το λογότυπο M Performance.

Στην περιοχή των κάτω άκρων, τα ταπέτα διαθέτουν το παραπάνω logo με μια σημαία στα χρώματα «Μ», ενώ στις άκρες, κυριαρχεί το δέρμα με διακοσμητική ραφή σε αντίθετες αποχρώσεις.

BMW 3 M Performance cockpit

Εγγραφή δεδομένων σε βίντεο

Ο αναλυτής οδήγησης M Performance Drive Analyser βοηθάει τον χειριστή να καταγράφει όλα όσα κάνει – κυρίως – στην πίστα. Το σύστημα αποτελείται από ένα OBD που λειτουργεί στη διαγνωστική θύρα και με ένα smartphone. Προέρχεται από τον χώρο των αγώνων. Η εταιρεία προσφέρει βάσεις για κάμερα, που ασφαλίζεται στο σύστημα Travel & Comfort στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού ή του συνοδηγού. Για εξωτερικές λήψεις, τοποθετείται εύκολα στους εμπρός ή οπίσθιους κρίκους ρυμούλκησης.

BMW 3 M Performance interior look

Projector πόρτας-εδάφους

Κάθε φορά που ο οδηγός εισέρχεται ή εξέρχεται από τη νέα BMW 3, το εξάρτημα μπορεί να απεικονίζει στην άσφαλτο το λογότυπο «Μ» ή κάποιο άλλο μοτίβο σχετικά με την M Performance. Κομψή, είναι και η κλειδοθήκη, ποιότητας Alcantara με ένθετο από ανθρακική ίνα, που συνδέεται μόνιμα με το κλειδί, χάρη σε μια βίδα σε θαλασσί χρώμα «Μ» για προστασία από γρατζουνιές και κακομεταχείριση

BMW 3 M Performance style


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...