Renault EZ-Ultimo, η άλλη έννοια στη λέξη κινητικότητα!!

Renault EZ-Ultimo, η άλλη έννοια στη λέξη κινητικότητα!!

2018 – EZ-ULTIMO

Το νέο Renault EZ-Ultimo αποτελεί το τρίτο μέλος της οικογένειας ΕΖ της γαλλικής φίρμας, η οποία το προορίζει για αυτόνομες αποδράσεις και μικρές διαδρομές στην πόλη.

2018 – EZ-ULTIMO

Το μέλλον της κινητικότητας αλλάζει, η οδήγηση αλλάζει, όπως επίσης και ο τρόπος που ο καθένας από εμάς στο μέλλον θα πηγαίνει από το ένα μέρος στο άλλο. Το νέο Renault ΕΖ-Ultimo είναι, μετά τα EZ-Go και EZ-Pro, το τρίτο μέλος της οικογένειας ΕΖ, το οποίο μπορεί να δώσει άλλη έννοια στη λέξη κινητικότητα.

Η πρόταση της Renault για το μέλλον, είναι ένα ηλεκτρικό, διασυνδεδεμένο και αυτόνομο ρομποτικό όχημα. Διαθέσιμο on-demand, το EZ-Ultimo προσφέρεται για ένα απλό ταξίδι, μια βόλτα ή μέσω ενοικίασης για μια ημέρα. Προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρεις επιβάτες στην καμπίνα του, με το όλο σχήμα να θυμίζει κουκούλι.

2018 – EZ-ULTIMO

Ο χώρος του είναι πολυτελής και απευθύνεται σε όλους. Το εσωτερικό του περιέχει υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο και δέρμα και οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τα ταξίδια τους, σε συνδυασμό με τις on-board υπηρεσίες του. Το ρομποτικό όχημα, ενσωματώνει «μέσα» του τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου «4» και μπορεί για παράδειγμα να μεταφέρει τους επιβάτες από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και από εκεί σε ένα τουριστικό θέρετρο.

2018 – EZ-ULTIMO


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...