Το νέο SΕΑΤ Tarraco σύντομα και στην Ελλάδα!

Το νέο SΕΑΤ Tarraco σύντομα και στην Ελλάδα!

Στις αρχές του 2019 αναμένεται να λανσαριστεί στην ελληνική αγορά το νέο SΕΑΤ Tarraco,  το τρίτο SUV του κατασκευαστή το οποίο συνδυάζει ιδανικά άνεση και ασφάλεια.

Τον μεγαλύτερο αδερφό των Ateca και Arona παρουσίασε η SΕΑΤ. Πρόκειται για το SΕΑΤ Tarraco, το νέο μεγάλο SUV της εταιρείας το οποίο έχει σχεδιαστεί για οικογένειες που χρειάζονται λειτουργικότητα καθώς η διάταξη των πέντε ή επτά θέσεων, μαζί με την υψηλή θέση οδήγησης, προσφέρουν τόσο μεγάλο χώρο και άνεση στην καμπίνα, όσο και ασφάλεια, αντίστοιχα.

SΕΑΤ Tarraco: Με κινητήρες βενζίνης και diesel

Πέραν των χώρων, το Tarraco διατίθεται με ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες με τεχνολογία άμεσης έγχυσης, turbo και λειτουργίας start/stop. Διαθέσιμα μοτέρ βενζίνης είναι ο 4κύλινδρος 1,5 λίτρου TSI, ισχύος 150 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και ο 2λιτρος 4Drive, 190 ίππων με 7τάχυτο κιβώτιο DSG.

Σχετικά με τους diesel, διατίθενται ο 2λιτρος TDI 150 ίππων, δίνοντας κίνηση στους εμπρός τροχούς, που συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ή 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG και ο 2λιτρος TDI 190 ίππων 4Drive με 7τάχυτο κιβώτιο DSG.

Όσον αφορά στην τεχνολογία Dynamic Chassis Control (DCC), προσφέρει ισορροπία σε όλες τις συνθήκες και εφόσον ο οδηγός επιλέξει τη mode που επιθυμεί, το σύστημα αλλάζει συμπεριφορά, ενώ προσαρμόζεται και αυτόματα αν χρειαστεί, στην επιφάνεια του δρόμου και το στιλ οδήγησης.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν εν συνεχεία και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, που σιγουρεύουν την ασφάλεια. Στάνταρ είναι τα Lane Assist και Front Assist, ενώ προαιρετικά είναι τα τα Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, ACC (Adaptive Cruise Control), Light Assist και Emergency Assist. Επίσης, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τις λειτουργίες Emergency Call, Pre-crash Assist και Rollover Detection.

SΕΑΤ Tarraco: Άνετο και με εξέχουσα σχεδίαση!

Διαθέτει μεγάλες διαστάσεις. Το μήκος είναι 4.735mm και το ύψος 1.658mm. Παρέχει δηλαδή μεγάλους χώρους για τους επιβάτες, αλλά συνάμα, η σχεδίασή του είναι τέτοια, που μπορεί να χαρακτηρίσει το όχημα, ευέλικτο.

Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η εξέχουσα μάσκα, προσδίδοντας χαρακτήρα, ενώ οι προβολείς Full LED, διατηρούν την τριγωνική τους σχεδίαση, αλλά είναι πιο απομακρυσμένοι στο αμάξωμα. Τόσο εκτός όσο και εντός καμπίνας, η τεχνολογία φωτισμού είναι LED. Οι εκδόσεις είναι οι Style και Xcellence και αναλόγως ποια θα επιλέξει ο αγοραστής, θα ανακαλύψει τον ιδιαίτερο φωτισμό.

Πίσω, η έμφαση έχει δοθεί στον χώρο φόρτωσης, εκεί όπου το χαμηλό ύψος και το πλάτος, είναι στοιχεία που δεν λείπουν από ένα SUV. Τα φώτα LED από τη μεριά τους, ενισχύουν τη δυναμική του όψη, όταν το βλέπει κάποιος στο οπίσθιο τμήμα του.

Οι αποχρώσεις στις οποίες διατίθεται το Tarraco είναι οι Dark Camouflage, Onyx λευκό, Reflex ασημένιο, Atlantic μπλε, Indium γκρι, Titanium Beige, Deep μαύρο και Urano γκρι.

SΕΑΤ Tarraco: Αίσθημα άνεσης και εντός καμπίνας

Οι σχεδιαστές μπόρεσαν να δημιουργήσουν έναν προστατευτικό χώρο, με την οριζόντια γραμμή που διατρέχει το ταμπλό, να τονίζει το πλάτος του οχήματος, αυξάνοντας παράλληλα το αίσθημα του χώρου και της άνεσης.

Τέλος, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με την οθόνη 10,25 ιντσών του Seat Digital Cockpit, ενώ με την οκτώ ιντσών ΗΜΙ, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολλές επιλογές συνδεσιμότητας. Το όχημα, θα διατίθεται και με λειτουργία ελέγχου με χειρονομίες, όταν είναι εξοπλισμένο με το οκτώ ιντσών Navigation Plus.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...