Nissan GT-R R36

Nissan GT-R R36 1

Nissan GT-R R36

Nissan GT-R R36 1

Nissan GT-R R36 1

Στα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται η παραγωγή του Nissan GT-R R36, ενός supercar, το οποίο θα είναι το ταχύτερο στον κόσμο, όπως είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού.

Nissan GT-R R36 2

Nissan GT-R R36 2

Σε νέα πλατφόρμα θα κατασκευαστεί η νέα γενιά του GT-R. Ένα supercar, που σύμφωνα με αυτά που είπε σε Βρετανούς δημοσιογράφους στο Goodwood, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan, Αλφόνσο Αλμπάισα, θα είναι το ταχύτερο όλων.

«Πρέπει να είναι ένα ζώο, επιβλητικό και υπερβολικό, όχι χάρη στα φτερά του, αλλά μάλλον στις οπτικές του μάζες της παρουσίας και της τόλμης του. Η πρόκληση έγκειται τώρα στους μηχανικούς. Θα κάνουμε τη δουλειά μας όταν είναι ώρα να κάνουμε το αυτοκίνητο κάτι ξεχωριστό, αλλά δεν είμαστε ακόμα κοντά σε αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Nissan GT-R R36 3

Nissan GT-R R36 3

Το όχημα πιθανόν να είναι ηλεκτροκίνητο και να φέρει προηγμένη τεχνολογία. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Ίσως, να εφοδιάζεται από ένα biturbo V6, 3λιτρο, του υβριδικού LMP1 GT-R.

Αυτή τη στιγμή, το υπάρχον GT-R αποδίδει 570 ίππους μέσω του V6 bi-turbo 3,8 λίτρων μοτέρ του. Κοστίζει λίγο κάτω από 100.000 ευρώ, ενώ στην έκδοση Nismo, το αυτοκίνητο έχει ισχύ 600 ίππων.

Το νέο GT-R του 2020, ενδέχεται να αποδίδει 900 άλογα.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...