Η Ολυμπία Οδός μετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

Η Ολυμπία Οδός μετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

Για δεύτερη φορά η Ολυμπία Οδός μετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αναδεικνύοντας τον ρόλο όλων όσων συνεισφέρουν στη συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία της.

Στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μετέχει για δεύτερη φορά η Ολυμπία Οδός αναδεικνύοντας τον ρόλο όλων όσων συνεισφέρουν στη συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία της, όπως είναι τα περίπολα, τα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, το τηλεφωνικό κέντρο και τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ο θεσμός που έχει θεσπίσει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), επιβραβεύει τόσο τους εργαζόμενους της Ολυμπίας Οδού, όσο και τους συνδρομητές του Ολυμπία Pass.

Στο πλαίσιο αυτό, γιορτάζεται η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με διοργάνωση διαγωνισμού για τους συνδρομητές, αλλά και διοργάνωση κλήρωσης για όσους εγγραφούν και αποκτήσουν την O-pass μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να κάνει εγγραφή στο www.olympiaodos.gr στο banner O-pass, να καλέσει στο 22960 95555 ή να επισκεφθεί ένα από τα τέσσερα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Ολυμπίας Οδού.

Για την εγγραφή, απαραίτητα είναι προσωπικά στοιχεία, όσο και στοιχεία του αυτοκινήτου ή των οχημάτων που τον αφορούν.

Με την εγγραφή έως τις 31 του μηνός, οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν σε κλήρωση και 40 συνδρομητές θα κερδίσουν το κόστος διοδίων για δύο ή τρία ταξίδια στην Πάτρα με επιστροφή.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...