Online Μουσείο από τη Citroen

Online Μουσείο από τη Citroen

Online Μουσείο από τη Citroen

Online Μουσείο από τη Citroen

Online Μουσείο από τη Citroen, με τη γαλλική εταιρεία να παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ταξιδέψουν με διαφορετικό τρόπο την ιστορία των μοντέλων της.

 

Online Μουσείο από τη Citroen

Citroen Origins

Έναν όμορφο και διαδραστικό τρόπο βρήκε η Citroen προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία της. Έτσι δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό site το οποίο περιέχει ιστορικά, πρωτότυπα και αγωνιστικά μοντέλα.

 

Επιπλέον, διαθέσιμες είναι πάρα πολλές πληροφορίες. Για παράδειγμα, η ζωή του ιδρυτή της φίρμας, Αντρέ Σιτροέν και η προέλευση του εμβλήματος της εταιρείας.

 

Ο χρήστης μπορεί να δει μέσω 360 προβολής ό,τι θελήσει. Επιπλέον, μπορεί να ακούσει διαδικτυακά για παράδειγμα τη μίζα, τον κινητήρα, την κόρνα, το φλας, το κλείσιμο της πόρτας και πολλά άλλα.

 

Η ιστοσελίδα είναι η www.citroenorigins.gr.  Μέσω αυτής συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν πολλά για την ιστορία της φίρμας.

 

Πηγή: Citroen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...