Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi

Aπό το φθινόπωρο θα είναι διαθέσιμη η εκδοχή Opel Corsa GSi, το οποίο εντάσσεται στις σπορ προτάσεις της κατηγορίας των μικρών αυτοκινήτων.

Το νέο σπορ αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας έχει εξελιχθεί κατά κύριο λόγο στην πίστα του Νίρμπουργκρινκ και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, την αντοχή των φρένων και την απόδοση του κινητήρα.

Όσον αφορά στον τελευταίο, πρόκειται για το 1,4 λίτρων turbo σύνολο, απόδοσης 150 ίππων και 220 Nm ροπής. Τα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 8,9 δλ. και η τελική ανέρχεται στα 207 χ.α.ω. Η μέση κατανάλωση υπολογίζεται στα 6,2-6,3 λίτρα.

New Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi: Με σπορ εμφάνιση

Το νέο Opel Corsa GSi αναγνωρίζεται από τους μεγάλους αεραγωγούς εμπρός, από τις εντονότερες γραμμές και ακμές του καπό και των πλευρικών τμημάτων. Η μάσκα φέρει κυψελοειδή σχεδίαση και οι αεραγωγοί αυξάνουν τις ποσότητες του αέρα ψύξης.

Μια σειρά από επιχρωμιωμένα μέρη διατρέχουν όλο το αμάξωμα και φτάνουν μέχρι και την εξάτμιση. Η τελευταία πλαισιώνεται από διαχύτη στο χρώμα του αμαξώματος. Οι τροχοί, προαιρετικά, μπορεί να είναι 18 ιντσών, με ελαστικά 215/40.

Οpel Corsa GSi: Με σπορ εσωτερικό

Ο οδηγός του νέου Corsa GSi μπορεί να αναβαθμίσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού, όπως καθίσματα από τη Recaro, δερμάτινο λεβιέ και τιμόνι και σπορ πεντάλ από αλουμίνιο.

Το IntelliLink της Opel εξασφαλίζει συνδεσιμότητα, ψυχαγωγία και ενημέρωση, όπως επίσης και εφαρμογές για διασύνδεση με Apple iOS και Android.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...