Peugeot, λανσάρει ηλεκτρικά σπορ μοντέλα

Peugeot, λανσάρει ηλεκτρικά σπορ μοντέλα

Peugeot logo

Η γαλλική εταιρεία, αποσύρεται από το πρωτάθλημα WRX και επικεντρώνεται στο λανσάρισμα νέων σπορ ηλεκτρικών οχημάτων από το 2020.

Με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία να οδηγείται σιγά σιγά στην ηλεκτροκίνηση, που αντικαθιστά τους συμβατικούς τρόπους οδήγησης, η Peugeot προχωρά σε μια σειρά αλλαγών και αποφάσεων, που οδηγούν σε αυτόν τον δρόμο.

Ήδη βρίσκεται σε αυτόν, με την παρουσίαση των 3008 Hybrid4, 508 Sedan και SW Hybrid στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες την εμπειρία μιας όμορφης οδήγησης με συγκινήσεις, αποφάσισε να επικεντρωθεί στην παραγωγή ηλεκτρικών σπορ αυτοκινήτων με χαμηλές εκπομπές, από το 2020.

Αυτές οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις θα εξελιχτούν σε συνεργασία με την Peugeot Sport και θα συνεισφέρουν στη μείωση των εκπομπών CO2.

Ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης και υπό την αβεβαιότητα της εξέλιξης στο World Rallycross Championship σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και αν θα ισχύσει σε αυτό, η Peugeot αποσύρεται από το εν λόγω πρωτάθλημα για να διαθέσει τους πόρους της στην κατασκευή των σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...