Porsche Track Precision

Porsche Track Precision

Porsche Track Precision

Porsche Track Precision
Porsche Track Precision

Η δωρεάν εφαρμογή Porsche Track Precision μπορεί τώρα να εμφανιστεί απευθείας στην οθόνη του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το Apple CarPlay.

 

Porsche Track Precision

Porsche Track Precision

 

Μάλιστα λειτουργεί μέσω του συστήματος Porsche Communication Management (PCM). Μάλιστα, στη νέα έκδοση 3.2, οι οδηγοί porsche μπορούν να επωφεληθούν από 100 επιπλέον προγραμματισμένες πίστες αγώνων, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό διεθνών κυκλωμάτων στο #app σε περισσότερα από 300. Αυτό μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με μεμονωμένες ηχογραφήσεις. Η εκπαίδευση είναι διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα Porsche 911 και 718 της τρέχουσας γενιάς.

 

Δηλώσεις Jörg Bergmeister


Ο πρεσβευτής της Porsche, Jörg Bergmeister, δοκίμασε το Track Precision #app στο κύκλωμα Bilster Berg και ανέφερε: «Η ανάλυση δεδομένων αποτελεί θεμελιώδες μέρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη ή την ήττα. Χρησιμοποιώντας το
Porsche Track Precision, οι οδηγοί σπορ αυτοκινήτων μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους όταν οδηγούν στην πίστα, ενώ ταυτόχρονα τεκμηριώνουν και σχεδιάζουν την επιτυχία τους. “Η εφαρμογή καταγράφει, αναλύει και εμφανίζει μεμονωμένα δεδομένα οδήγησης. Ο στόχος είναι να επιτρέπεται στους οδηγούς να αναπτύξουν το προσωπικό τους στυλ οδήγησης. Προς τούτο, αξιολογούνται λεπτομερή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Αυτά σχετικά με την ταχύτητα, την επιτάχυνση, τη δύναμη πέδησης και τις στροφές του κινητήρα κατά την οδήγηση. 

 

Porsche

Porsche

 

Οι λειτουργίες της εφαρμογής με μια ματιά



Αυτόματη εγγραφή χρόνου γύρου χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS: ο χρήστης πρέπει πρώτα να επιλέξει ή να δημιουργήσει ένα κομμάτι για αυτό.

Ζωντανές οθόνες.

Ανάλυση βίντεο: βίντεο από smartphone ή κάμερες δράσης μπορούν να εγγραφούν κατά την οδήγηση και να συνδυαστούν με δεδομένα οδήγησης μετά.

Ανάλυση απόδοσης οδήγησης: η σύνδεση με τους αισθητήρες του αυτοκινήτου σημαίνει ότι διατίθεται ευρύ φάσμα πληροφοριών, όπως γωνία διεύθυνσης, πίεση φρένου και θέση πεντάλ γκαζιού. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να συγκριθούν με τα δεδομένα από προηγούμενους γύρους και καθιστούν δυνατή τη γρήγορη παρακολούθηση του πού μπορεί να βελτιωθεί το πρόγραμμα οδήγησης. Μπορείτε να εξαγάγετε βίντεο και δεδομένα οδήγησης για λεπτομερή ανάλυση.

 

Τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το AirDrop για να επιτρέψει λεπτομερή ανάλυση σε ένα iPad αργότερα.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...