Radical Rapture

Radical Rapture front

Radical Rapture

Radical Rapture front

Radical Rapture front

Το Radical Rapture παρουσιάζει η Radical Sportscars, με το όχημα να συνδέει τη φιλοσοφία ενός αυτοκινήτου παραγωγής με τους αγώνες και τις υψηλές επιδόσεις.

 

Radical Rapture back

Radical Rapture back

Η εταιρεία ισχυρίζεται πως κανένα άλλο αυτοκίνητο παγκοσμίως, δεν μπορεί να μεταφέρει το DNA των αγώνων, στον δρόμο. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί ιδανική επιλογή για πελάτες που αναζητούν έντονες συγκινήσεις και ξεχωριστές στιγμές πίσω από το τιμόνι.

 

Η κατασκευή του είναι ελαφριά και έτσι ενισχύονται οι επιδόσεις του. Το αεροδυναμικό του πακέτο είναι υπερ-αποδοτικό. Μάλιστα σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο «πατάει» σε αυτούς τους τομείς για να έχει κορυφαίες επιδόσεις.

 

Το πλαίσιό του έχει κατασκευαστεί βάση κανονισμών της FIΑ και η κάθετη δύναμη που απαιτείται, το κρατάει «δεμένο» με τον δρόμο. Για αυτό, φροντίζουν επίσης το πίσω σπόιλερ και ο διαχύτης.

 

Radical Rapture side

Radical Rapture side

Η καρδιά του οχήματος είναι ένας 2.261cc turbo κινητήρας EcoBoost της Ford. Είναι επεξεργαζόμενος από τη Radical Performance Engines, με νέα αρχιτεκτονική turbo και νέο σύστημα ψύξης. Η μονάδα αποδίδει 350 ίππους και 433Nm ροπή. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου με paddles.

 

Η ανάρτηση του οχήματος είναι φιλοσοφίας Nik-link, ευνοώντας την οδήγηση σε δρόμο και πίστα, ενώ αναφορικά με την άνεση του οδηγού, τα καθίσματα είναι αγωνιστικά με ενσωματωμένα προσκέφαλα και ζώνες πολλών σημείων. Η οθόνη LCD μπορεί να λειτουργήσει τη θέρμανση, το τιμόνι είναι πολυλειτουργικό, τη στιγμή που το πακέτο track tuition μπορεί να κάνει τον οδηγό να πάρει το καλύτερο από το Rapture.

 

Οι ρυθμίσεις μπορούν να αλλάξουν εύκολα, κάτι εύχρηστο, δεδομένου του γεγονότος πως ο οδηγός επιθυμεί μερικές φορές να κινηθεί πιο δυναμικά.

 

Πηγή: Radical Sportscars


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...