Renault Kangoo R.S.

Renault Kangoo R.S.

Μετά τα Twingo, Clio και Megane R.S., η Renault αιφνιδιάζει ανακοινώνοντας την αντίστοιχη σπορ έκδοση Renault Kangoo R.S.

 

Renault Sport

Η εν λόγω έκδοση θα βασίζεται, όπως είναι φυσικό στο αντίστοιχο επαγγελματικό μοντέλο της γαλλικής φίρμας. Ειδικά για την περίσταση, δέχεται ένα πακέτο αναβάθμισης που περιλαμβάνει φαρδύτερο αμάξωμα, τροποποιημένη ανάρτηση και επεμβάσεις στα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου, της ανάρτησης, πέδησης και κινητήρα συμπεριλαμβανομένων.

 

Στην έκδοση Sport, το Kangoo R.S. θα είναι διαθέσιμο με τα μηχανικά μέρη του Megane GT (1.6 dCi 165 – EDC 6 σχέσεων) και στην έκδοση Trophy-R, με τα αντίστοιχα του Megane R.S. (1.8 TCe 280 – μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων). Αμφότερες οι εκδόσεις, θα εφοδιάζονται με το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης της Renault, 4Control, αλλά και με το σύστημα launch control.

Ο χώρος φόρτωσης θα παραμείνει ως έχει, προσφέροντας στους επαγγελματίες ωφέλιμο όγκο από 4 έως 4,6 κυβικά μέτρα (αναλόγως με το διαχωριστικό) και η παρουσίασή του θα γίνει στο πλαίσιο του γκραν πρι του Μονακό (24-27 Μαΐου), πραγματοποιώντας μερικούς γύρους μέσω του Κάρλος Σάινθ, οδηγού της Renault στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...