Renault R.S 20 μέσω…teaser

Renault R.S 20 μέσω...teaser

Renault R.S 20 μέσω…teaser

Renault R.S 20 μέσω...teaser
Renault R.S 20 μέσω…teaser

Η ομάδα της Formula 1 παρουσίασε τη Renault R.S 20 μέσω…teaser, σε μια ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο L’ Atelier Renault, στο Παρίσι.

 

Renault R.S 20

Renault R.S 20 μέσω…teaser

 

Οι οδηγοί Daniel Ricciardo και Esteban Ocon παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας, μαζί τους δε παραβρέθηκε τόσο ο νέος διευθυντής Pat Fry, πρώην επικεφαλής τεχνικού τμήματος των McLaren και Ferrari, όσο και ο Guanyu Zhou, ο Κινέζος οδηγός ο οποίος και θα αποτελέσει το δοκιμαστή της Renault.

 

Δηλώσεις Jerome Stoll (Πρόεδρος Renault Sport Racing)

 

”Φέτος η Renault θα συνεχίσει την πολύ περήφανη και μακρόχρονη ιστορία της στη Formula 1. Το 2020 είναι ένα σημαντικό έτος για εμάς και στόχος μας είναι να επανακτήσουμε τη θετική δυναμική από τα τρία πρώτα χρόνια από τότε που επιστρέψαμε στη Formula 1.

 

Είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ και δηλώνουμε έτοιμοι να επιτεθούμε και να επωφεληθούμε από τις τεχνικές αλλαγές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση και να βάλουμε τις βάσεις για μια ακόμα καλύτερη νέα σεζόν”.

 

Renault R.S 20 detail

Renault R.S 20 detail

 

Δηλώσεις Cyril Abiteboul (Επικεφαλής ομάδας)

 

”Αυτό που επιθυμούμε για τη νέα σεζόν είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας μας από το ξεκίνημα. Οφείλουμε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη και να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα ώστε να πάρουμε το καλύτερο από όλους και να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητές μας σε κάθε αγώνα. Η κατάκτηση της τέταρτης θέσης παραμένει ο βασικός μας στόχος σε μια περίοδο που θα είναι πιο έντονη από ποτέ”.

 

Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo

 

Δηλώσεις Daniel Ricciardo

 

Ανυπομονώ για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, έχω μάθει πολλά από τον εαυτό μου και την ομάδα και έχω αντιληφθεί πως το κάθε άτομο οφείλει να δίνει τα μέγιστα που μπορεί προκειμένου να έρθει μια επιτυχία. Θα είμαι δίπλα σε όλους και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω να δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους. Απολαμβάνω την μέχρι τώρα εμπειρία και έχω οικοδομήσει μια εξαιρετική σχέση με όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας”.

 

Esteban Ocon

Esteban Ocon

 

Δηλώσεις Esteban Ocon

 

Ανυπομονώ πραγματικά να καθίσω και πάλι στη θέση του οδηγού και να δοκιμάσω το νέο μονοθέσιο στη Βαρκελώνη. Είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε και προσωπικά δηλώνω έτοιμος για την πρόκληση. Υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία στην R.S 20 και είναι γεγονός πως όλα τα άτομα εργάζονται σκληρά για να καταφέρουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση”.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...