Seat eXS KickScooter

Seat eXS KickScooter

Seat eXS KickScooter

Seat eXS KickScooter

Seat eXS KickScooter

Μια νέα πρόταση της Seat για την κινητικότητα στις πόλεις, είναι το ηλεκτρικό eXS KickScooter.

Seat eXS KickScooter action

Seat eXS KickScooter action

Το eXS KickScooter παρουσίασε η Seat στο Smart City Expo World Congress, εκεί όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να το οδηγήσουν κιόλας. Το όχημα, αφορά τους κατοίκους των πόλεων, που θέλουν να αποφύγουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τις καθυστερήσεις.

Το όχημα σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τη Seat για τους πελάτες της και διαθέτει ηλεκτρική τεχνολογία Segway, ενσωματωμένη στην πλατφόρμα ES2 του μοντέλου. Οι μεγάλοι τροχοί των οκτώ ιντσών το κάνουν ευκολοδήγητο, ενώ οι αναρτήσεις απορροφούν όμορφα τις ανωμαλίες της ασφάλτου.

Εμπρός και πίσω διαθέτει φώτα τεχνολογίας LED, προσαρμοζόμενο φωτισμό περιβάλλοντος, οθόνη LCD, cruise control, αντικλεπτικό και μια επιπλέον μπαταρία, με την οποία μπορεί να αυξήσει την αυτονομία του στα 45 χιλιόμετρα. Η τελική του είναι 25 χ.α.ω.

Το eXS θα θα είναι διαθέσιμο σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία πριν το τέλος του 2018 και μέσα στο 2019, στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Πηγή: Seat


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...