Με έντονη δραστηριότητα και πολλές καινοτομίες η Seat στο Παρίσι!!

Με έντονη δραστηριότητα και πολλές καινοτομίες η Seat στο Παρίσι!!

Καινοτομίες, νέα μοντέλα, test-drives, παγκόσμιες πρεμιέρες και πρώτες εμφανίσεις, μερικές από τις δραστηριότητες της ισπανικής φίρμας στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η Seat παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού όλες τις νέες καινοτομίες της. Το Arona παρουσιάζεται στο πρώτο pop-up κατάστημα, ενώ η νέα μάρκα Cupra κάνει ξεχωριστή την παρουσία της, μέσω Έκθεσης, τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα αξεσουάρ, τα οποία παράγονται σε συνεργασία με άλλες φίρμες.

Επιπλέον, γίνονται test-drives, με διαθέσιμα τα Leon και Ibiza που κινούνται με φυσικό αέριο, ενώ το Arona TGI παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Η Seat στο Παρίσι: «Παρών» το νέο Tarraco

Στο Παρίσι βρίσκεται και η πλήρης γκάμα των SUV της εταιρείας. Σε αυτή, συμπεριλαμβάνεται και το Tarraco, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν ενδελεχώς το νέο μοντέλο των Ισπανών. Έχει δυνατότητα διαμόρφωσης επτά θέσεων και χαρακτηρίζεται από τον σπορ χαρακτήρα του, την ποιότητα, την άνεση και τη λειτουργικότητά του. Οι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται, διαθέτουν τεχνολογία άμεσης έγχυσης, turbo, σύστημα Start & Stop και παρέχουν ισχύ 150 και 190 ίππων.

Η Seat στο Παρίσι: Arona TGI

Είναι το πρώτο όχημα SUV της εταιρείας, που κινείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Παράγεται στο εργοστάσιο στο Μαρτορέλ και εξοικονομεί, με την τεχνολογία του, το κόστος για τον οδηγό. Εφοδιάζεται με έναν 3κύλινδρο κινητήρα που συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και προσφέρει αυτονομία 400 χιλιομέτρων με καύση CNG και 160 με καύση βενζίνης.

Η Seat στο Παρίσι: Cupra Ateca

Πρόκειται για το σπορ SUV της εταιρείας, που ξεχωρίζει από τη σχεδίαση, το στιλ και τον χαρακτήρα του. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης και κινείται από το 2λιτρο TSI μοτέρ, τεσσάρων κυλίνδρων, αποδίδοντας 300 ίππους. Συνεργάζεται με το κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη, ενώ διαθέτει το σύστημα 4Drive.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...