Skoda Fabia R5 WRC, έτοιμη για την υπεράσπιση του τίτλου

Skoda Fabia R5 WRC front

Skoda Fabia R5 WRC, έτοιμη για την υπεράσπιση του τίτλου

Skoda Fabia R5 WRC front

Skoda Fabia R5 WRC front

Το νέο πρωτάθλημα άρχισε και η Skoda, έχοντας πλέον νέα χρώματα, εμφανίζεται έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Skoda Fabia R5 WRC back

Skoda Fabia R5 WRC back

Η νέα χρονιά στο WRC ξεκίνησε και η εταιρεία εμφανίζεται πανέτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της με τη Skoda Fabia R5 WRC. Για να γιορτάσει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, υιοθετήθηκε ένας πιο δυναμικός εμπρός σχεδιασμός. Επιπλέον υπάρχει και νέα εμφάνιση για τους προβολείς, που διαθέτουν τεχνολογία LED. Παράλληλα, τα χρώματα της Skoda Motorsport συμβαδίζουν με αυτές τις αλλαγές. Η μελλοντική εμφάνισή της, θα διατεθεί αργότερα στους πελάτες, αφού η Fabia R5 πάρει Δελτίο Αναγνώρισης.

Από εκεί και πέρα, η Skoda Motorsport «έντυσε» στο νικηφόρο χρυσό χρώμα την προηγούμενη έκδοση του μοντέλου. Σε αυτό υπάρχουν οι επετειακές αναφορές, οι νικηφόρες δάφνες και η ένδειξη «WRC2 Champion 2018», μετά από μια σειρά εκδηλώσεων.

Skoda Fabia R5 WRC gold

Skoda Fabia R5 WRC gold

Skoda Fabia R5 WRC: Συνώνυμο της επιτυχίας

Στα τέσσερα χρόνια από το ντεμπούτο της, η Skoda Fabia R5 WRC είναι το πιο πετυχημένο αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρείας, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στο WRC 2 για τέσσερα αλλεπάλληλα χρόνια. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα, τρεις οδηγοί κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο στην κατηγορία και πρόκειται για τους Εσαπέκα Λάπι το ’16, Πόντους Τίντεμαντ το ’17 και Γιαν Κοπέτσκι το ’18. Αναφορικά με τις ιδιωτικές συμμετοχές, από τις 92 ομάδες που εξασφάλισαν 250 αυτοκίνητα, κερδήθηκαν 625 αγώνες σε 60 χώρες παγκοσμίως.

Skoda Fabia R5 WRC side

Skoda Fabia R5 WRC side

Φέτος, η ομάδα πλαισιώνεται από δύο πληρώματα στο WRC 2 Pro. Πρόκειται για τους Γιαν Κοπέτσκι-Πάβελ Ντρέσλερ και Κάλε Ροβάνπερα-Γιόνε Χάλτουνεν.

Η κατηγορία WRC 2 Pro είναι ανοικτή σε συμμετοχές κατασκευαστών που μετέχουν με αυτοκίνητα προδιαγραφών R5, ενώ η WRC 2 είναι ανοικτή σε ιδιωτικές συμμετοχές.

Πηγή: Skoda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...