Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019

Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019

Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019

Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019

Οι δημοσιογράφοι μέλη του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» επέλεξαν το Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019. Η επιλογή έγινε για δεύτερη χρονιά με ανοιχτή ψηφοφορία. Σύμφωνα με αυτή, κάθε μέλος του θεσμού κατένειμε ένα σύνολο 100 βαθμών στα 10 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019 list

Skoda Karoq, Αυτοκίνητο του 2019 list

Τα 10 αυτοκίνητα είχαν περάσει στην τελική φάση κατά τη διαδικασία προεπιλογής (η οποία επίσης πραγματοποιείται με ψηφοφορία) από 23 νέα μοντέλα τα οποία παρουσιάστηκαν κατά το προηγούμενο 12μηνο στην ελληνική αγορά. Τα αυτοκίνητα της τελικής φάσης ήταν (με αλφαβητική σειρά) τα Citroen C3 Aircross, Dacia Duster, Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Ceed, Mercedes A-Class, Seat Arona, Skoda Karoq, Volvo XC40, VW T-Roc.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων νικητής και «Αυτοκίνητο του 2019» αναδείχθηκε το Skoda Karoq με 399 βαθμούς.

Αυτοκίνητο του 2019

Αυτοκίνητο του 2019

Οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού επιλέγουν κάθε χρόνο το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» ανάμεσα στα καινούργια αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά το προηγούμενο 12μηνο και τα οποία έχουν οδηγήσει στους ελληνικούς δρόμους, με κριτήρια που αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που συμβάλλει ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη της αυτοκίνησης από τους Έλληνες καταναλωτές.

Αυτοκίνητο του 2019 , Α Χαλμπές και Γ Σκουφής

Αυτοκίνητο του 2019 , Α Χαλμπές και Γ Σκουφής

 

Η φετινή εκδήλωση φιλοξενήθηκε στη Μαρίνα Ζέας και το Casca.

Χορηγοί ήταν τα λιπαντικά Eneos, τα ελαστικά Kumho και η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων USAG.

Την όλη διοργάνωση επιμελήθηκε η Promevent και την εκδήλωση η CGC Communication.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...