Skoda Sunroq concept

Skoda Sunroq concept

Είκοσι εκπαιδευόμενοι από την επαγγελματική σχολή Skoda της Mlada Boleslav έχουν σχεδιάσει ένα νέο concpet αυτοκίνητο, το Sunroq.

Skoda Sunroq concept 2018 SKODA students, 5th concept car

To Skoda Sunroq βασίζεται πάνω στο Karoq και παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό. Οι μαθητευόμενοι, ηλικίας 17 και 18 ετών,  προέρχονται από επτά επαγγέλματα – συμπεριλαμβανομένων ζωγράφων, μηχανικών οχημάτων και σχεδιαστών.

Το τελικό πρότυπο μοντέλο δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών των μαθητευόμενων και το όλο project υποστηρίζεται από τα τμήματα τεχνολογίας, σχεδιασμού και παραγωγής της εταιρείας.

Skoda Sunroq concept 2018 Azubi-Car-project-drawing

Skoda Sunroq: Με εμπορικό ενδιαφέρον

Το Skoda Sunroq έχει εμπορικό ενδιαφέρον, σύμφωνα τουλάχιστον με τα αποτελέσματα μετρήσεων της τσεχικής εταιρείας. Άλλωστε και η μητρική εταιρεία Volkswagen, προγραμματίζει για το 2020 το T-Roc convertible. Το μοντέλο αυτό θα αποτελέσει το πρώτο της ανοιχτό SUV.

Ως γνωστό το VW T-Roc χτίζεται πάνω στην ίδια πλατφόρμα MQB με τα Skoda Karoq και Seat Ateca. Το γεγονός αυτό αυξάνει τις πιθανότητες της παραγωγής του Skoda Sunroq, μια και σειρά μερών θα είναι ήδη διαθέσιμα στο ράφι του ομίλου.

Στις λεπτομέρειες της πρότασης των εκπαιδευομένων περιλαμβάνονται μια σειρά από έξυπνες και ελκυστικές προτάσεις. Για παράδειγμα, φέρει διακριτικά φωτεινά λογότυπα της Skoda που προβάλλονται στην άσφαλτο μπροστά και πίσω από τους προφυλακτήρες. Τα φλας φέρουν επίσης ειδική σχεδίαση και οι χειρολαβές οπίσθιο φωτισμό.

 

Skoda Sunroq: Το 5ο μοντέλο της σειράς

Από το 2014, οι εκπαιδευόμενοι έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει ένα όχημα ετησίως: Η πρώτη μελέτη ήταν μια έκδοση δύο θέσεων του Skoda Citigo, το 2015 ακολουθούμενη από ένα pick-up με βάση το Skoda Fabia, 2016, ένα coupe με βάση το Skoda Rapid Spaceback. Το 2017 ακολούθησε το ηλεκτρικό buggy Skoda Here στη βάση του Citigo.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...