Suzuki HYBRID FOR U

Suzuki Ignis Hybrid

Suzuki HYBRID FOR U

Suzuki HYBRID FOR U
Suzuki HYBRID FOR U

Το νέο πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης HYBRID FOR U καθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ.

 

Suzuki Ignis Hybrid

Suzuki Ignis Hybrid FOR U

 

Το πρόγραμμα HYBRID FOR U προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει το νέο του Suzuki Hybrid.



Suzuki IGNIS, SWIFT, VITARA και S-CROSS αποτελούν τα νέα Hybrid μοντέλα της μάρκας.

 

Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, ασύγκριτη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματος Suzuki Hybrid που διαθέτουν. Παρέχουν αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια, όντας εξοπλισμένα με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό, που διαθέτουν από την βασική τους κιόλας έκδοση, αλλά και αξιοπιστία που εκφράζεται με 5 χρόνια εγγύηση (προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της μάρκας). Τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα αποδεικνύοντας ότι τα αυτοκίνητα της Suzuki αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για τις σύγχρονες ανάγκες κάθε οδηγού.



Η Suzuki επενδύει σε νέες τεχνολογίες



Τα νέα υβριδικά μοντέλα της μάρκας έρχονται σε πλήρη αρμονία με την κουλτούρα της Suzuki όσων αφορά την περιβαλλοντική της ευαισθησία.



Γι’ αυτόν τον σκοπό, η Suzuki θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες ώστε να μειώσει περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη διατηρώντας την απαράμιλλή οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος προνομίων βιώσιμης αυτοκίνησης απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Suzuki.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...