Suzuki SX4 S-Cross, έρχεται ανανεωμένο

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 front

Suzuki SX4 S-Cross, έρχεται ανανεωμένο

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 front

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 front

Με αλλαγές σε μέρη του αμαξώματος και με ένα νέο κινητήρα θα διατίθεται από το 2017 το Suzuki SX4 S-Cross.

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 back

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 back

Οι αλλαγές αποκτούν το μεγαλύτερο βάρος τους στο εμπρός μέρος, όπου η μάσκα της εισαγωγής μεγαλώνει σε διαστάσεις και αποκτά ένα σημαντικά πιο πολυτελή σχεδιασμό. Πιο συγκεκριμένα, η θέση της είναι πιο όρθια και φτάνει πιο ψηλά, ενώ κοσμείται από ένα μεγάλο οριζόντιο επιχρωμιωμένο φιλέτο, όπως επίσης και αντίστοιχα κάθετες δοκίδες. Τη νέα εικόνα συμπληρώνουν τα επανασχεδιασμένα και περισσότερο εκφραστικά φωτιστικά σώματα, τα οποία ενσωματώνουν και LED ημέρας .

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 details

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 details

Τα φώτα ομίχλης αποκτούν επίσης ένα ανασχεδιασμένο χώρο φιλοξενίας τους. Στο κάτω μέρος έχει πάρει τη θέση της μια προστατευτική αλουμινένια ποδιά, η οποία μάλιστα συμπληρώνεται από αντίστοιχα προστατευτικά μέρη στο πλάι, κάτω από τα μαρσπιέ και πίσω χαμηλά, κάτω από τον επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους. Οι αλλαγές στο εσωτερικό περιορίζονται στα σημεία, όπως μικρές αλλαγές σε γραφικά και εργονομία του ταμπλό, όπως επίσης και στον εξοπλισμό.

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 cockpit part and dashboard

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 dashboard

Η σημαντικότερη αλλαγή έρχεται από την πλευρά του κινητήρα, όπου διαθέσιμα θα είναι πλέον δύο σύνολα γνωστά μας από άλλα μοντέλα της εταιρείας. Το πρώτο είναι ο 1.4 turbo κινητήρας του Vitara, ο οποίος αποδίδει 140 ίππους και 220 Nm ροπής, ενώ από το Baleno προέρχεται το 1.0 turbo σύνολο βενζίνης των 112 ίππων και 170 Nm ροπής. Η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου αναμένεται να γίνει σε μια από τις δύο μελλοντικές εκθέσεις, Παρίσι ή Γενεύη και η έναρξη των πωλήσεων σε ένα περίπου χρόνο.

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 engine

Suzuki SX4 S-Cross fl 2016 engine


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...