Toyota concept LQ

Toyota concept LQ

Toyota concept LQ

Toyota concept LQ

Toyota concept LQ

Toyota concept LQ, ένα αυτοκίνητο που διαθέτει διάφορες τεχνολογίες οι οποίες είναι σε θέση να ενισχύσουν τον δεσμό του με τον οδηγό.

 

Toyota concept LQ

Concept LQ by Toyota

Πρόκειται για την επόμενη γενιά του Concept-i, του οχήματος που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2017 στο Consumer Electronics Show. Από τη μεριά του το LQ παρέχει υψηλά επίπεδα αυτοματοποιημένης οδήγησης, αλλά και τον «Yui». Πρόκειται για έναν ισχυρό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης, που μπορεί να αλληλεπιδράσει με τον οδηγό.

 

LQ concept interior

LQ concept interior

Το LQ ακολουθεί τη φιλοσοφία της μάρκας και η αυτοματοποιημένη οδήγηση, μαζί με τον «Yui», παρέχουν υψηλά επίπεδα οδηγικής εμπειρίας που ενισχύουν τη σχέση οδηγού και οχήματος, μαθαίνοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πρώτου.

 

Το αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, ενώ από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει το όχημα με τον «Yui», μέσω test-drives.

 

Πηγή: Toyota


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...