Toyota Corolla Sport

Toyota Corolla Sport front

Toyota Corolla Sport

Toyota Corolla Sport front

Toyota Corolla Sport front

Η 12η γενιά του μοντέλου του Ιάπωνα κατασκευή εισέρχεται στη νέα εποχή διασυνδεδεμένη και πιο σπορ.

Toyota Corolla Sport back

Toyota Corolla Sport back

Την πρώτη γενιά ενός μοντέλου που θα είναι διασυνδεδεμένο και ακολουθεί τους κανόνες της εποχής, αποκάλυψε η εταιρεία και πρόκειται για την Toyota Corolla Sport. Το νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με το DCM, αλλά και με υπηρεσίες, όπως είναι οι e-Care Service και LINE My Car Account.

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην πλατφόρμα TNGA, γεγονός που προσφέρει υψηλής ποιότητας, άνετη, σταθερή και ασφαλή οδήγηση, που με το σύστημα Toyota Safety Sense, ανιχνεύονται ποδηλάτες ή πεζοί με συνέπεια να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Toyota Corolla Sport dashboard

Toyota Corolla Sport dashboard

Αυτή η τεχνολογία έρχεται στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Corolla.

Όπως προαναφέρθηκε, η νέα Corolla Sport είναι διασυνδεδεμένη και ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής. Συνδέει ανθρώπους, κοινότητες, ακόμα και άλλα αυτοκίνητα, τη στιγμή που υπάρχουν διάφορες εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας.

Toyota Corolla Sport interior

Toyota Corolla Sport interior

Αθλητικός εξωτερικός σχεδιασμός και εκλεπτυσμένο εσωτερικό design, κάνουν το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει, με τους κατόχους τους να έχουν τη δυνατότητα να μένουν ενημερωμένοι σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα και αφορούν τη νέα Corolla.

Οι εκδόσεις με το Intelligent Manual Transmission (iMT) θα αποκαλυφθούν τον Αύγουστο.

Πηγή: Toyota


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...