Toyota Hilux «Invincible 50 Black Edition»

Toyota Hilux «Invincible 50 Black Edition»

H Toyota γιορτάζει τα 50 χρόνια του αειθαλούς πικ-απ της, με την ειδική έκδοση Toyota Hilux «Invincible 50 Black Edition».

 

Toyota HILUX 50th anniversary

Το Toyota Hilux πρωτοπαρουσιάστηκε στις 21 Μαρτίου 1968 και πέρα από την κάλυψη επαγγελματικών και ιδιωτικών χρήσεων σε κάθε γωνιά του πλανήτη, έχει ταξιδέψει σε ιδιαίτερα δύσκολα εδάφη και συνθήκες, όπως είναι ο Βόρειος Πόλος, τα ηφαίστεια της Ισλανίας, η Ανταρκτική, έχοντας κατακτήσει παράλληλα βάθρα στο Ράλι Ντακάρ.

 

Toyota Hilux «Invincible 50 Black Edition»: Οι διαφορές

Η εν λόγω έκδοση διαφοροποιείται με μια σειρά προσθηκών, όπως πλευρικές ράβδους με σκαλοπάτι, μαύρη γρίλια, προστατευτικό για το μοτέρ και μαύρα ματ τόξα στα φτερά των τροχών με ζάντες 18 ιντσών. Το λογότυπο «Invincible 50» είναι τοποθετημένο σε κάθε μια από τις δύο μπροστινές πόρτες. Εσωτερικά, το αυτοκίνητο φέρει νέες, ποιοτικότερες επενδύσεις, αλλά και ειδικά για την περίσταση προστατευτικά και διακοσμητικά μέρη στα μαρσπιέ των θυρών.

Toyota HILUX 1st Generation

Το Hilux διατίθεται με τον 2.4 D-4D κινητήρα diesel, απόδοσης 150 ίππων στις 3.400 σ.α.λ. και 400Nm στις 1.600-2.000 σ.α.λ. Η κατανάλωση ανέρχεται στα 6,8 l/100km και οι εκπομπές ρύπων 178 γρ/χλμ.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...