Το UltraGrip Performance SUV Gen-1 στην κορυφή

Το UltraGrip Performance SUV Gen-1 στην κορυφή

UltraGrip Performance SUV Gen-1

Το UltraGrip Performance SUV Gen-1  της Goodyear κατέλαβε την πρώτη θέση στο τελευταίο τεστ χειμερινών ελαστικών για την κατηγορία SUV/4×4.

Τον χαρακτηρισμό «υποδειγματικό» έλαβε το ελαστικό UltraGrip Performance SUV Gen-1 της Goodyear από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild Allrad και αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στο τελευταίο τεστ χειμερινών συνθηκών για SUV / 4×4 του περιοδικού.

Το ελαστικό με διαστάσεις 235 / 60R18 τοποθετήθηκε στο Audi Q5, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, χάρη στην καλή απόκρισή του στις αλλαγές διεύθυνσης και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος.

Αποδείχτηκε ένα ικανό ελαστικό για χρήση σε χειμερινές συνθήκες και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για την πρόσφυσή του σε βρεγμένο οδόστρωμα, την πέδησή του σε χιονισμένο, αλλά και για τον χειρισμό του σε στεγνό.

Ο Μάικ Ριτοκόσκι, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Marketing της Goodyear Europe, δήλωσε. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε για άλλη μια φορά την Goodyear να προπορεύεται. Η διάκριση αυτή δείχνει ότι τα ελαστικά UltraGrip Performance SUV Gen-1 της Goodyear είναι ανάμεσα στα καλύτερα ελαστικά της αγοράς».

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...