V8 TwinPower Turbo για τη BMW 8 Coupe

V8 TwinPower Turbo για τη BMW 8 Coupe

V8 TwinPower Turbo for BMW 8

V8 TwinPower Turbo for BMW 8

Η BMW δίνει στη δημοσιότητα μερικές λεπτομέρειες για την κατασκευή του V8 κινητήρα που εφοδιάζει τη Σειρά 8.

V8 TwinPower Turbo for BMW 8 (2)

V8 TwinPower Turbo for BMW 8 (2)

Υψηλής ποιότητας διαδικασίες εφαρμόζονται για την κατασκευή του V8 TwinPower Turbo κινητήρα που εφοδιάζει τη νέα Σειρά 8. Το μοτέρ κατασκευάζεται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων τεχνικών, που φροντίζουν για μια εξατομικευμένη διαδικασία παραγωγής.

Το μπλοκ, ο στροφαλοθάλαμος και η κυλινδροκεφαλή αποστέλλονται στο Μόναχο από το χυτήριο ελαφρών μετάλλων της μονάδας στο Λάντσατ και συναρμολογούνται σε βάσεις μεταφοράς με ενσωματωμένα τμήματα συλλογής δεδομένων. Εκεί, υποβάλλονται σε μηχανική επεξεργασία με μεγάλη ακρίβεια.

V8 TwinPower Turbo for BMW 8 (3)

V8 TwinPower Turbo for BMW 8 (3)

Αξίζει να αναφερθεί πως η ανταλλαγή δεδομένων εξασφαλίζει πως χρησιμοποιούνται κατάλληλα εργαλεία και ροπές σύσφιξης για τον εκάστοτε κινητήρα σε όλους τους σταθμούς της συναρμολόγησης. Μάλιστα, έδρανα, μπιέλες και κυλινδροκεφαλές μεταξύ άλλων, αποκτούν έναν ατομικό κωδικό, με αποτέλεσμα να παρακολουθείται η πορεία κάθε εξαρτήματος μέχρι και την εγκατάστασή του.

Η παραπάνω τεχνική, αξιοποιείται και στην παραγωγή των 6κύλινδρων ή 8κύλινδρων μοντέλων Μ και των 12κύλινδρων της BMW M760Li xDrive και αυτοκινήτων Rolls Royce.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...